Metsäkoneurakointi

PONSSE-palvelut Tšekissä Ponsse Czech s.r.o:n vastuulle

Jakub Hacura
Jakub Hacura

Ponsse Oyj on saattanut päätökseen Tšekin liiketoimintaansa liittyvän osakekannan kaupan. Ponsse ilmoitti 4.2.2022 allekirjoittaneensa kauppakirjan, jossa se sitoutuu ostamaan Tšekissä PONSSE-metsäkoneista ja -palveluista vastanneen jälleenmyyjänsä Křenek Forest Service s.r.o:n koko osakekannan.

Ehdot kaupan toteutumiselle ovat täyttyneet ja kauppa on saatettu päätökseen. Ponssen myynti-, varaosa- ja huoltopalvelutoiminnoista vastaa Tšekissä yhtiön 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö Ponsse Czech s.r.o. Ponssen entisen jälleenmyyjän Křenek Forest Service s.r.o:n työntekijät jatkavat Ponsse-konsernin palveluksessa varmistaen paikallisen liiketoiminnan positiivisen jatkumisen.

Kauppahintaa ei osapuolten yhteisestä sopimuksesta julkaistu, eikä kauppahinnalla ei ole merkitystä Ponssen arvonmäärityksen kannalta. Ponssen paikallinen markkinaosuus on noin 20 prosenttia. tavaralajimenetelmään perustuvassa puunkorjuussa.

Ponsse Czech s.r.o:n toimitusjohtajaksi Jakub Hacura

Ponsse Czech s.r.o:n toimitusjohtajaksi on 1.4.2022 alkaen nimitetty Jakub Hacura. Tšekkiläinen Hacura on toiminut Křenek Forest Service s.r.o:lla PONSSE-metsäkoneiden myynnin ja huollon johtotehtävissä vuodesta 2017 alkaen. Koulutukseltaan Hacura on metsätalousinsinööri.