Ajankohtaista

Tamtron kasvaa Pohjoismaissa - Osti tanskalaisen Jydsk Vægtfabrik A/S:n

Tamtron kasvattaa toimintaansa Pohjoismaissa ostamalla punnitusratkaisuiden jälleenmyyntiin, asennukseen, kalibrointi- ja huoltopalveluihin erikoistuneen tanskalaisen Jydsk Vægtfabrik A/S:n. Yrityskauppa on osa Tamtronin kasvustrategiaa ja sen myötä Tamtron vahvistaa asemaansa entisestään Pohjoismaissa.

Tamtron on nyt aidosti pohjoismainen punnitusalan toimija

– Kauppa tukee kasvustrategiaamme lujittaen asemaamme erityisesti pohjoismaissa. Kaupan myötä pystymme tukemaan entistä paremmin niitä asiakkaitamme, joilla on toimintaa useassa eri pohjoismaassa olemalla heille nyt myös lokaali punnituspalvelujen kumppani Tanskassa. Jydsk Vægtfabrik omaa pitkät perinteet, jonka lisäksi he ovat innovatiivisesti viime vuonna kehittäneet toimintaansa perustamalle mm. punnituspalveluja tarjoavan verkkokauppapalvelun. Voinkin sanoa, että he ovat arvokas lisä alati kehittyvään Tamtron konserniin, kertoo Mikko Keskinen, Tamtronin toimitusjohtaja ja jatkaa:

- Olemme tehneet yhteistyötä Jydsk Vægtfabrik:n kanssa jo useamman vuoden, joten tämä kauppa on luonnollinen jatke näille yhteisille vuosille. Jydsk Vægtfabrik on hieno lisä Tamtroniin ja toivotan Jydsk Vægtfabrik:n henkilöstön lämpimästi tervetulleiksi osaksi Tamtron konsernia.

Mikko Keskinen
Mikko Keskinen.

- Olen jo 4. sukupolven punnitusalan ammattilainen suvussani, sillä isoisoisäni perusti Jydsk Vægtfabrik:n. Vuosien saatossa olemme onnistuneet vakiinnuttamaan asemamme asiakkaidemme apuna ja monet heistä ovatkin olleet asiakkaitamme pitkään. Tämän yrityskaupan myötä Tamtronin uudet innovatiiviset punnitustiedon pilvipalvelut, One Cloud ja One Scalex, ovat nyt paremmin saatavilla Tanskassa ja yhdistettynä meidän palvelu- ja toimitusratkaisuihimme tekevät niiden hankinnasta erityisen helppoa. Voimme siis palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Tämä yrityskauppa avaakin meille uusia mahdollisuuksia kasvattaa ja laajentaa toimintaamme, kertoo puolestaan Peter Abrahamsen Jydsk Vægtfabrik:n toimitusjohtaja yrityskaupasta.

Jydsk Vægtfabrik on jo toinen Tamtronin vuoden sisällä hankkima pohjoismainen punnitusalan yritys. Viime vuonna toteutuneen norjalaisen Scaleit AS hankinnan ja nyt tehdyn yrityskaupan myötä Tamtron jatkaa vakaata kansainvälistä kasvua vahvistaen asemaansa erityisesti Pohjoismaissa.

Peter Abrahamsen
Peter Abrahamsen.

Tamtron – yksi maailman johtavista punnitusalan asiantuntijoista

Tänä 50. juhlavuottaan viettävästä Tamtronista on vuosien aikana kasvanut merkittävä toimija edistyksellisten teollisuuden punnitusratkaisujen tarjoajana. Yrityskaupan jälkeen Tamtronilla on toimintaa Suomen lisäksi 7 eri maassa sekä maailmanlaajuinen jakelijaverkosto. Tamtron työllistää noin 170 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Tsekeissä, Slovakiassa ja Puolassa. Tamtronin tarjonta kattaa muun muassa integroidut punnitusratkaisut satamiin, metsätalouteen, kaivostoimintaan ja rakentamiseen, jäte- ja kierrätys-, kuljetus- ja logistiikka- sekä prosessiteollisuudelle. Yrityskaupan myötä yhtiön kansainvälisen liiketoiminnan osuus kasvaa entisestään.

Lyhyesti Tamtronista

Vuonna 1972 perustettu suomalainen Tamtron-konserni on kansainvälinen vaaka- ja punnitusratkaisujen valmistaja. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja sillä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Norjassa, Puolassa, Saksassa, Tšekissä ja Slovakiassa. Lisäksi Tamtronia edustaa maailmanlaajuisesti sertifioidut jakelijat yli 60 maassa. Tamtron-konsernilla on 170 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto vuonna 2021 oli 34 M €.

Tamtron tuottaa älykkäitä punnitusratkaisuja asiakkaille maailmanlaajuisesti. Tamtronin tarjonta sisältää niin perinteiset vaakaratkaisut kuin kattavat, integroidut punnitusratkaisut satamiin, metsätalouteen, kaivostoimintaan ja rakentamiseen, vesi- ja kierrätys-, kuljetus- ja logistiikka- sekä prosessiteollisuudelle. Viime vuosina Tamtron on keskittynyt parantamaan vaakojen käytettävyyttä ja punnitustietojen saatavuutta. Asiakkaiden liiketoiminnan tukeminen ja aktiivinen kumppanuus on ollut Tamtronin kulmakivi alusta asti. Tamtronin helposti integroitavissa olevat punnitusratkaisut takaavat punnitustietojen läpinäkyvyyden, jäljitettävyyden sekä tehokkaan raportoinnin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Tamtronin vaa’at, tiedonhallintajärjestelmät ja palvelut on suunniteltu tukemaan asiakkaiden liiketoimintaprosesseja tänään ja tulevaisuudessa.

Tamtron logo

Lyhyesti Jydsk Vægtfabrik A/S:stä

Vuonna 1981 perustettu tanskalainen Jydsk Vaegtfabrik A/S on toimittanut punnitusratkaisuja tanskalaiselle teollisuudelle yhteensä 40 vuoden ajan.

Jydsk Vaegtfabrik tarjoaa Tanskassa kokonaisvaltaisia punnitusratkaisuja energia-, kuljetus- ja logistiikka-, jäte- ja kierrätys-, maansiirto- ja rakennusalan, elintarvike- ja kemianteollisuuden sekä prosessiteollisuuden tarpeisiin. Yrityksen tarjontaan kuuluu paitsi laaja valikoima vaakoja myös palveluja, kuten asennus, kalibrointi, huolto ja tekninen tuki.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Jydsk Vaegtfabrik A/S keskittyy itse punnituslaitteisiin ja -prosessiin, mutta myös ympäröivään järjestelmään, kuten kulunvalvontaan, valokuvadokumentointiin ja ohjelmistoon, joka valvoo ja kerää kaiken tämän.

Jydsk Vaegtfabrik A/S logo