Metsäkoneurakointi

Einari Vidgén Säätiö jakaa tunnustuksia 17. kerran

Einari Vidgén Säätiö

Einari Vidgrénin nimeä kantava säätiö palkitsee myös tänä vuonna ansioituneita metsäalan osaajia. Haku avautuu säätiön verkkosivuilla 22. huhtikuuta, ja tunnustuksia jaetaan yhteensä 150 000 eurolla.

Vuonna 2022 valintakriteerinä painottuu metsäalalla tehty toiminta, jossa korostuvat sukupolvilta toisille siirtyvä vastuullinen toiminta ja kestävän kehityksen mukainen työ.

Stipendejä haetaan uudistuneilta verkkosivuilta löytyvän hakulomakkeen kautta ajalla 22.4.–13.5.2022 osoitteessa www.evsaatio.fi. Ansioituneet metsäalan huippuosaajat julkistetaan kesäkuussa.

Einarin Palkinto ja neljä muuta palkintoluokkaa

Einari Vidgrén Säätiön päähuomionosoitus, Einarin Palkinto, myönnetään vuosittain pitkäjänteisestä työstä vaativalla puunkorjuualalla ja ammattitaitoisesta yrittäjyydestä metsäkonealalla.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Einari Palkinnon lisäksi säätiö jakaa palkintoja neljässä eri kategoriassa, joita ovat elämäntyöpalkinto, tunnustuspalkinnot, kuljettajapalkinnot ja opiskelijastipendit.

Kuljettajapalkintojen palkitsemisperusteina ovat korkealaatuinen ja asiakaslähtöinen työ, tinkimätön asenne työn laatuun sekä hyvä yhteistyö ja kommunikointi metsänomistajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Opiskelijastipendillä palkitaan koulussa menestyneitä metsäalan opiskelijoita.