Metsäkoneurakointi

Ponssen vuoden toimittaja 2021 on HT Laser

Ponssen toimitusketjusta vastaava johtaja Tommi Väänänen, hankinta- ja logistiikkapäällikkö Tuomas Yli-Marttila, HT Laserin Vieremän yksikönjohtaja Sami Tiikkainen, HT Laserin kehityspäällikkö Joni Karivuori ja Ponssen toimitusjohtaja Juho Nummela.
Vasemmalta: Ponssen toimitusketjusta vastaava johtaja Tommi Väänänen, hankinta- ja logistiikkapäällikkö Tuomas Yli-Marttila, HT Laserin Vieremän yksikönjohtaja Sami Tiikkainen, HT Laserin kehityspäällikkö Joni Karivuori ja Ponssen toimitusjohtaja Juho Nummela.

Ponssen vuoden 2021 toimittajaksi on valittu HT Laser. Pitkäjänteinen yhteistyö vuodesta 2006 saakka on ollut mutkatonta.

HT Laser saa kiitosta toimintavarmuudesta, kommunikointitaidoista, moitteettomasta aikataulussa pysymisestä sekä tuloshakuisuudesta. Yritys reagoi nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

- HT Laser on varma ja luotettava toimittaja Ponsselle päivästä toiseen. Haluamme ehdottomasti jatkossakin kehittää yhteistyötä HT Laserin kanssa ja tehdä asioita yhdessä entistä paremmin, toteaa kiitellen Ponssen hankinta- ja logistiikkapäällikkö Tuomas Yli-Marttila.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

HT Laser on yksi Ponssen Vieremän metsäkonetehtaan läheisyydessä sijaitsevan toimittajakylän yrityksistä.

- Yritys toimittaa suoraan Ponssen tuotannon tarpeisiin isoja nimikemääriä teräslevyleikkeitä. Laaduntuottokyky on erinomaisella tasolla, Yli-Marttila lisää.

"Tämä on kiitos ja kunnianosoitus koko henkilökunnallemme"

Keuruulta lähtöisin olevalla HT Laserilla toivotaan, että vuosien aikana syventynyt yhteistyö jatkuu edelleen, sillä yhdessä on vielä koettavaa ja kehitettävää.

- Meillä on pitkäaikainen ja aito kumppanuus. Arkipäivän yhteistyömme Ponssen eri osastojen yhteyshenkilöiden kanssa on saumatonta ja näin naapureina olemme melkein kuin yhtä suurta perhettä, sanoo Vieremän HT Laserin yksikönjohtajan Sami Tiikkainen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Tiikkainen toteaa hymyillen, että maininnan saaminen on HT Laserin väelle yksi vuoden kohokohta.

- Olemme iloisia ja ylpeitä! Tiedämme, miten kova kisa tittelistä käydään joka vuosi. Tämä on kiitos ja kunnianosoitus koko henkilökunnallemme ja varmasti tässä kakkukahvit juodaan, Tiikkainen toteaa.

Ponsse valitsee vuosittain vuoden toimittajan sen toimittajaverkostosta. Tunnustus on huomionosoitus ja kiitos hyvästä yhteistyöstä. Vuoden toimittaja -palkinto jaettiin keskiviikkona 13. huhtikuuta Vieremällä järjestetyssä tilaisuudessa.