Metsäteollisuus

Ikaalislaiselle erityisasiantuntija Jukka Pohjoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Jukka Pohjonen
Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan ikaalislainen erityisasiantuntija Jukka Pohjonen.

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan ikaalislaiselle erityisasiantuntija Jukka Pohjoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaasta operaatioesimies Asko Hämäläinen, asiakkuuspäälliköt Aapo Latvajärvi ja Janne Maijala, johtaja Jussi Parviainen ja hallintopäällikkö Lotta Vähä-Ypyä.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Jukka on työyhteisömme tsemppari, joka auttaa ja innostaa kaikkia työntekijöitämme ja myös metsänomistajia tasapuolisesti. Hän on reilu itseään ja muita kohtaan. Ei ole asiaa, josta Jukka ei innostuisi! On ilo tuntea hänet.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.