Metsäteollisuus

Päijänteen metsänhoitoyhdistyksen Teemu Hytöselle ja Niina Laivaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit

Päijänteen metsänhoitoyhdistyksen jyväskyläläiselle erityisasiantuntija Teemu Hytöselle ja jämsäläiselle metsäneuvoja Niina Laivaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit.

Teemu Hytönen, Niina Laivanen

Stipendejä esittivät Päijänteen metsänhoitoyhdistyksen toimistosihteeri Mervi Ekblad, erityisasiantuntijat Ossi Hannula ja Raija Koskenranta, metsäneuvojat Henna Heikkilä, Keijo Korhonen ja Seppo Lohtander, hankintavastaava Jyri Helenius, myyntipäällikkö Henri Mommo ja toiminnanjohtaja Petri Takalo.

Teemu Hytönen, esittäjien perustelut:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Teemu on aina valmis auttamaan. Hän kannustaa ja neuvoo työkavereita onnistumaan. Teemu suhtautuu asioihin positiivisesti ja osaa antaa rakentavaa, eteenpäin vievää palautetta. Hän tuo uusia näkökulmia ja suhtautuu niihin rohkeasti. Teemu on työkavereiden kannustava luottohenkilö. Hän on rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäjä.”

Niina Laivanen, esittäjien perustelut:

”Niina on aina valmis auttamaan. Hän hoitaa oman työnsä suvereenin tuloksekkaasti itsestään kummemmin numeroa tekemättä sekä kannustaa ja neuvoo työkavereita onnistumaan. Hän suhtautuu asioihin positiivisesti ja osaa antaa rakentavaa, eteenpäin vievää palautetta. Asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla Niinan alueella. Niina on yhdistyksemme kantavia voimia.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.