Metsätrans-Lehti Oy
Metsäteollisuus

Jääkiekon MM-kisoissa käytettävät kartonkikupit on valmistettu MM Group -konsernin helposti kierrätettävästä ISLA®-kartongista

kartonkikuppi

MM Group toimii Suomessa keväällä järjestettävien 2022 Jääkiekon MM-kisojen virallisena sponsorina. Vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisat pelataan Tampereella ja Helsingissä 13. - 29.5.2022.

Vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisoissa käytettävät kartonkikupit on valmistettu MM Group -konsernin Kotkassa sijaitsevan tytäryhtiön MM Kotkamillsin helposti kierrätettävästä ISLA®-kartongista. Kartonkikuppeja ja niiden kierrätyspisteitä löytyy kisojen aikana niin areenoilta kuin fanialueiltakin. Tarkoitus on tehdä kierrättämisestä mahdollisimman helppoa.

- Yksi 2022 Jääkiekon MM-kisojen arvoista on vastuullisuus, jota toteutetaan monin konkreettisin teoin. Vastuullisuus on arvo, jonka jaamme. Juuri tämänkaltaisia tapahtumia MM Group haluaa tukea vastuullisen kumppanuusohjelmansa kautta. Vastuullisuus on yksi perusarvojamme ja edellytämme sitä myös kumppaneiltamme. Ekologisesti kestävän toimintakulttuurin rakentaminen perustuu aina yhteistyöhön, sanoo Päivi Suutari, MM Kotkamillsin toimitusjohtaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

ISLA® barrier-kartonki on helposti kierrätettävä ja pulpperoitava eli sellaisenaan uudelleen massaksi jauhettava. Kuppien puukuidut on helppo käyttää uudelleen jopa 25 kertaa, kun kierrätys hoidetaan asianmukaisesti. Kartonki on saatavana PEFC™ tai FSC® -sertifioituna. Lisäksi kartonki täyttää pohjoismaisen Joutsenmerkin vaatimukset, joka antaa näiden materiaalien käyttäjälle mahdollisuuden hakea kupeille Joutsenmerkkiä.

Lisäarvoa asiakkaille tuo kierrätyksen helppous ja mahdollisuus toimia vastuullisesti. Kartongin korkealuokkaisten painettavuusominaisuuksien ansiosta tuotebrändi on mahdollista tuoda esille edustavasti.

- Helposti kierrätettävästä ISLA® -kartongistamme valmistetut tyylikkäät 2022 Jääkiekon MM-kisoissa käytettävät kartonkikupit lisäävät tapahtuman ympäristöystävällisyyttä ja vastuullisuutta. Vastuullisuus tulee näkyväksi myös kisavieraille samalla vähentäen merkittävästi muoviroskan määrää, toteaa Päivi Suutari.

MM Group -konsernin henkilöstöstä koottu vastuullisuustiimi työskentelee kisa-areenoilla ja fanialueilla. Tavoitteena on kertoa katsojille kierrätyksen tärkeydestä.