Metsäkoneurakointi

PONSSE Scorpion Future Cabin -ohjaamolle kansainvälisesti arvostettu iF Design Award 2022 -palkinto

Ponsse Scorpion

Vuodesta 1954 lähtien iF DESIGN AWARD on ollut maailmanlaajuisesti tunnustettu tavaramerkki erinomaisesta suunnittelusta, ja se on maailman arvostetuimpia muotoilupalkintoja. iF-brändi on kansainvälisesti tunnustettu muotoilun erinomaisuuden symboliksi. Palkinnon saajia juhlitaan maanantaina 16.5.2022 iF DESIGN AWARD NIGHT 2022 -tapahtumassa Friedrichstadt-Palastissa Berliinissä, Saksassa.

PONSSE Scorpionin Future Cabin -ohjaamon muotoilua kiiteltiin tuomareiden arvostelussa erityisesti ergonomian parantamisesta ja viihtyisän työympäristön luomisesta metsäkoneenkuljettajalle. Yksi näkyvimmistä muutoksista Future Cabin -ohjaamossa on uusi yksiosainen etuikkuna, joka yltää ohjaamon katolle saakka. Näin se tarjoaa entistäkin paremman näkyvyyden ja turvallisen työskentelyn vaihtelevissa olosuhteissa.

- Uuden Scorpion-malliston kehityksen lähtökohtana on metsäkoneenkuljettajilta saatu palaute. Palautteen perusteella olemme tehneet kehitystyötä, jonka olemme nyt saaneet vietyä onnistuneesti tuotantoon. Ohjaamon työtila on muokattu käytännöllisemmäksi, ja Scorpionin hiljainen maisemakonttori on kehitetty nimenomaan metsäkoneenkuljettajien työssä viihtymistä ja jaksamista ajatellen, kertoo Ponssen teknologia- ja tuotekehitysjohtaja Juha Inberg.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että Future Cabin -ohjaamo on arvostettu iF Design Award -kilpailussa näin korkealle. Kiitos tästä palkinnosta kuuluu asiakkaillemme, erinomaista työtä tehneelle projektiryhmälle sekä suunnittelutoimisto Aivanille, Inberg jatkaa.

Kilpailuun lähetettiin kaikkiaan 10 776 tuotetta ja projektia arvioitavaksi 57 eri maasta. Tämän vuoden iF:n tuomaristopaneelissa oli 132 korkean profiilin suunnittelun asiantuntijaa yli 20 maasta.