Metsäkoneurakointi

Ponsse Scorpionin Future Cabin -ohjaamolle Fennia Prize Winner -muotoilupalkinto

Ponsse Scorpion

PONSSE Scorpionin Future Cabin -ohjaamo on saanut yhden Suomen merkittävimmän muotoilukilpailun palkinnon. Ponssen lisäksi Fennia Prize Winner -tunnustuksen vastaanottivat myös Posti Group Oy, Nokian Raskaat Renkaat Oy ja Myssyfarmi Oy.

Future Cabin -ohjaamon suunnittelussa Fennia Prize -palkintoraati arvosti asiakkaiden palautteista tehtyä tuotekehitystä, jonka keskiössä oli metsäkoneen kuljettajan jaksaminen, viihtyvyys ja työskentelyolosuhteiden parantaminen. Palkitsemisperusteena oli lisäksi metsien hyvinvointia ja ympäristöä tukevat Ponssen vastuulliset ratkaisut.

- Asiakkailtamme saatu palaute on meille aina äärimmäisen tärkeä. Se on ohjannut työskentelyämme läpi historian ja tulee aina ohjaamaan. On todella hienoa, että Scorpionin Future Cabin -ohjaamo sai näin arvostetun muotoilupalkinnon. Kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme, erinomaista työtä tehneelle projektiryhmälle ja suunnittelutoimisto Aivanille, kertoo Ponssen teknologia- ja tuotekehitysjohtaja Juha Inberg.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä̈ muotoilukilpailuista. Kilpailun järjestävät Design Forum Finland ja Fennia yhdessä Patentti- ja rekisterihallituksen ja Elon kanssa. Kilpailussa palkitaan yrityksiä ja organisaatioita, jotka käyttävät muotoilua laaja-alaisesti liiketoiminnassaan, kuten esimerkiksi muun muassa tuotteissa, palveluissa tai liiketoimintakonsepteissa.

Fennia Prize Winner -muotoilupalkinnon vastaanottivat Ponssen lisäksi myös Posti Group Oyj palvelu-uudistuksesta, Nokian Raskaat Renkaat Oy, Nokian Tyres Ground King with Nokian Tyres Intuitu™ -älyrenkaista ja Myssyfarmi Oy Myssy-konseptista. Fennia Prize Grand Prix’n, joka on muotoilukilpailun merkittävin tunnustus, myönnettiin HEI Schools -varhaiskasvatuskonseptille.