Metsäkoneurakointi

Koneosapalvelu sai uudet toimitilat ja toimitusjohtajan poikkeusaikojen keskellä

Koneosapalvelun Vilppulan toimipisteen uusi myymälä avattiin asiakkaille tammikuun lopussa vuonna 2020. Vähän myöhemmin kevättalvella lehdistökin kutsuttiin tutustumaan uusiin tiloihin, mutta tuo tilaisuus kuului koronan ensimmäisen aallon myötä peruuntuneiden joukkoon. Nyt pari vuotta myöhemmin Metsätrans kävi korjaamassa tilanteen omalta osaltaan.

Koneosapalvelu
Koneosapalvelun historian suurin investointi Vilppulan toimitiloihin valmistui kahdessa vuodessa ja otettiin käyttöön 2020. Uudet toimitilat ovat vanhan kiinteistön vieressä, Kangasmaan teollisuusalueella. Uudessa rakennuksessa toimivat mm. myymälä, letkuasennelmien valmistus, hydrauliikkahuolto, päävarasto sekä toimisto.

Koneosapalvelun tarina sai alkunsa, kun Alirannan veljekset Eino ja Toivo ottivat traktorit avuksi metsurin töihin ja huomasivat, että niihin on vaikea saada varaosia. Käsistään kätevät veljekset päättivät tehdä varaosia itse, sana kiiri ja muutkin kiinnostuivat, yritys perustettiin 1976. Nykyään Koneosapalvelu on osa Outokummun Metalli-konsernia, sillä on kolme toimipistettä Suomessa, henkilöstöä yli 50 ja liikevaihtoa viime vuonna 14,4 miljoonaa euroa. Hannu Soimasuo aloitti yrityksen toimitusjohtaja elokuussa 2020.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.