Metsäkoneurakointi

Metsäkonepalvelun suoketju urakoi Kopan teloilla

Koneosapalvelu esitteli Kopan kantavia teloja kuusiosaisella työnäytöskiertueella, joka jakaantui kahteen jaksoon kesän molemmin puolin. Kevätkaudella kiertue vieraili Taavetissa, Sotkamossa ja Kokkolassa. Metsätrans oli jutunteossa toukokuussa Taavetin näytöksessä, ja kyseinen artikkeli julkaistiin kesäkuun numerossamme. Syys-lokakuun taitteessa näytöskohteina olivat Karstula, Janakkala sekä Juuka, ja koneyrittäjäkumppaneina Suomen suurimpiin metsäkoneurakoitsijoihin kuuluvat Metsä-Multia Oy, Metsäkonepalvelu Oy ja Koneurakointi S. Kuittinen Oy.

Hämeenlinnan kupeessa, Janakkalassa näytöskoneina toimi Metsäkonepalvelu Oy:n suoketju, eli 8-pyöräinen John Deere 1170G ja pitkätelinen John Deere 1010G, luonnollisesti Kopa-kantavilla teloilla varusteltuina. Motossa oli edessä 800 mm ja takana 900 mm telat, kuormatraktorissa puolestaan edessä 900 mm ja takana 1000 mm. Myös kuormatraktorin kahmari oli luonnollisesti Koneosapalvelun valikoimaan kuuluva Vahva C36. Janakkalan näytöstä helli todella kaunis syyskeli, vähän turhankin hieno, jos ajatellaan, että telojen kantavuutta oltaisiin päästy todenteolla testaamaan.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.