Ajankohtaista

Petteri Eronen on nimitetty Volvo Construction Equipment Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

Petteri Eronen

Petteri Eronen on nimitetty Volvo Construction Equipment Finland Oy:n toimitusjohtajaksi ja johtoryhmän vetäjäksi 12.9.2022 alkaen. Lisäksi hän vastaa Volvo Construction Equipment Finlandin Suomen jälleenmyyntitoiminnoista.

Petteri tuo Volvolle pitkän ja monipuolisen maanrakennuskonekaupan kokemuksensa. Hän uskoo vahvasti jatkuvaan kehitykseen ja haluaa olla lähellä henkilöstöä ja asiakasrajapintaa.

- Olen ilolla seurannut Volvon matkaa kehittyvänä ja tulevaisuuteen panostavana yrityksenä. Markkinoiden laajin hybridi- ja täyssähkökoneiden mallisto osoittaa konkreettiset panostukset rakentaa parempaa huomista. Haluamme olla paras kumppani asiakkaillemme Volvo CE:n filosofian mukaisesti: ’Together we are Building Tomorrow’. Yhdessä osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa tavoitteemme on olla alan markkinajohtaja Suomessa, Petteri Eronen kertoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Petteri siirtyy Volvo Construction Equipment Finlandille Wihuri Oy Teknisestä Kaupasta, jossa hän työskenteli liiketoiminnan kehitystehtävissä. Tätä ennen hän työskenteli RealMachineryllä eri johtotehtävissä.