Ajankohtaista

Marko Pekkola nimitetty Kesla Oyj:n toimitusjohtajaksi

Kesla Oyj:n hallitus on nimittänyt Marko Pekkolan (DI, s. 1969) Keslan toimitusjohtajaksi 22.11.2022 alkaen. Pekkola on työskennellyt aiemmin Neste Oyj:n palveluksessa vastaten viimeksi yhtiön Öljytuotteet-liiketoimintayksiköstä. Tätä ennen Pekkola on toiminut liiketoiminnan johtotehtävissä Stora Ensolla ja M-realilla.

Marko Pekkola

- Keslan tavoitteena on kasvaa nykyisestä kokoluokastaan, mikä tarkoittaa yhtiön siirtymistä uuteen kehitysvaiheeseen. Toivotan Marko Pekkolan lämpimästi tervetulleeksi. Hän on kokenut kansainvälisen liiketoiminnan johtaja, jolla on syvää osaamista tuotannon johtamisesta, meriittejä innovatiivisten liiketoiminta- ja muutosstrategioiden sekä kannattavan kasvun rakentamisesta, sanoo Keslan hallituksen puheenjohtaja Vesa Tuomi.

- Pidän etuoikeutena päästä johtamaan perinteistä suomalaista kansainvälisesti toimivaa yritystä, jolla on vahva kumppanuus niin henkilöstön kuin muiden sidosryhmien kanssa, joustava tuotanto, vahva toimialaosaaminen ja markkina-asema sekä hyvä brändi. Tuon Keslaan uutta ajattelua ja näkökulmaa ja uskon, että voimme yhdessä Keslan henkilöstön ja kumppanien kanssa viedä yhtiön liiketoiminnan uudelle tasolle, niin kasvun kuin muun menestyksen osalta, Marko Pekkola kommentoi.

Marko Pekkola
Marko Pekkola

Pekkolan nimityksen myötä Keslan toimitusjohtajana vuodesta 2015 toiminut Simo Saastamoinen jättää tehtävänsä tänään.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Simo Saastamoinen on luotsannut Keslaa ensin talousjohtajan ja sitten toimitusjohtajan roolissa. Haluan hallituksen puolesta lämpimästi kiittää Simo Saastamoista kuluneista kymmenestä vuodesta ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää jatkossa, sanoo Vesa Tuomi.

- Keslan henki tulee hyvin ilmi ”Proud Member of the Kesla Squad” sloganista, jolla olemme viestineet niin yrityksen henkilöstölle kuin sidosryhmillemmekin ammattiylpeydestämme ja yhteisöllisyydestämme. Tässä hengessä luovun vetovastuustani ja kiitän yhtiön koko henkilöstöä ponnistelustanne yhtiön kehittämiseksi sekä hallitusta saamastani arvokkaasta tuesta roolissani. Uskon, että Kesla kehittyy ja menestyy tulevina vuosina - siihen yhtiöllä on hyvät eväät, toivottaa Simo Saastamoinen.

Simo Saastamoinen
Simo Saastamoinen

Keslan strategiakausi ulottuu vuoteen 2023. Yhtiö tulee tarkastelemaan strategiaansa sekä päivittämään Keslan taloudelliset tavoitteet vuoden 2023 aikana.