Metsäteollisuus

UPM Raflatacin AMC AG:n osto saatu päätökseen

UPM Raflatec

UPM Raflatacin AMC AG (Advanced Methods of Coating) -yrityskauppa on saatu päätökseen. Toukokuussa 2022 ilmoitettu yrityskauppa on saatu päätökseen 15.9.2022 viranomaishyväksyntöjen jälkeen. AMC AG työllistää yli 300 henkilöä, ja sillä on kaksi tuotantolaitosta Pohjois-Saksassa: Kaltenkirchen ja Hagenow. UPM Raflatac odottaa saavansa yrityskaupasta merkittäviä synergiaetuja.

Yhdistämällä voimansa AMC AG:n kanssa UPM Raflatac nopeuttaa kasvuaan ja laajentaa tuotevalikoimaansa. Uusiin tuotealueisiin kuuluvat Viscom/graafiset materiaalit, joita myydään tällä hetkellä Intercoat-brändin alla sekä Global Notes- ja Print Inform -brändinimien alla myytävät itseliimautuvat tuotteet. Hankinta vahvistaa UPM Raflatacin asemaa Keski-Euroopassa.

- Olemme tyytyväisiä, että kauppa on nyt saatu päätökseen ja voimme aloittaa yhteisen kasvun houkuttelevassa erikoispakkausratkaisujen arvoketjussa sekä tarjota asiakkaillemme entistä vahvempaa tuotevalikoimaa, toteaa UPM Raflatacin liiketoiminta-alueen johtaja Antti Jääskeläinen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Yrityskaupan myötä UPM jatkaa strategisella polullaan ja vahvistaa yhtiön uudistumista sekä pitkän aikavälin arvonluontia yhdessä kolmesta kasvun keihäänkärjestään.