Metsäkoneurakointi

Tiina Kautonen nimitetty Ponssen henkilöstöjohtajaksi

Tiina Kautonen

Ponsse Oyj:n uudeksi henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Tiina Kautonen 1. tammikuuta 2023 alkaen. Tiina Kautonen raportoi Ponsse Oyj:n toimitusjohtaja Juho Nummelalle ja hänen sijaintipaikkansa on Vieremä.

Tiina Kautonen siirtyy Ponsse-konsernin palvelukseen KONE Oyj:stä, jossa hän toimii tällä hetkellä globaalissa henkilöstöjohtajan tehtävässä sekä KONEen uuslaiteliiketoiminnan -yksikössä että Markkinoinnin & Viestinnän funktiossa (Head of HR, KONE New Equipment Business and KONE Marketing & Communications). Kautonen on toiminut KONEella erilaisissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä yli 14 vuoden ajan ja sitä ennen työskennellyt Nokia Oyj:n henkilöstöhallinnossa.

Henkilöstöjohtajana Tiina Kautonen tulee vastaamaan Ponsse-konsernin henkilöstöhallinnosta ja henkilöstöstrategian suunnittelusta ja toimeenpanosta. Hän seuraa tehtävässään eläkkeelle siirtyvää Paula Oksmania, joka on toiminut yhtiön henkilöstöjohtajana vuodesta 2005.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Toivotan Tiina Kautosen lämpimästi tervetulleeksi Ponsselle! Tiina Kautosessa yhdistyvät vahva kansainvälinen HR-kokemus ja liiketoimintaosaaminen. Luotan hänen kyvykkyyteensä jatkaa Ponsse-hengen ja kulttuurin rakentamista sekä työyhteisömme hyvinvoinnin ja osaamisen edistämistä. Haluan myös kiittää Paula Oksmania hänen ansiokkaasta työstään. Paulan henkilöstöjohtajuuden aikana yhtiö on kasvanut voimakkaasti sekä liikevaihdolla että henkilöstömäärällä mitattuna. Samalla olemme pystyneet pitämään kiinni arvolähtöisistä toimintatavoistamme arvostaen jokaisen ponsselaisen roolia osana kokonaisuutta, Ponsse Oyj:n toimitusjohtaja Juho Nummela kiittää.

Ponsse Oyj:n kahdeksanhenkiseen johtoryhmään kuuluvat henkilöstöjohtaja Tiina Kautosen lisäksi:

  • Juho Nummela, toimitusjohtaja ja johtoryhmän puheenjohtajana
  • Petri Härkönen, talousjohtaja ja varatoimitusjohtaja
  • Juha Inberg, teknologia- ja tuotekehitysjohtaja
  • Marko Mattila, myynti-, huolto- ja markkinointijohtaja
  • Tapio Mertanen, huoltopalvelujohtaja
  • Miika Soininen, johtaja, IT- ja digitaaliset palvelut
  • Tommi Väänänen, johtaja, toimitusketju