Metsäkoneurakointi

Jussi Malmi Logsetin toimitusjohtajaksi

Master of Business Administration MBA, insinööri Jussi Malmi, 47, on nimitetty 1.9.2017 alkaen Logset Oy:n toimitusjohtajaksi.

Toimitusjohtaja Malmi siirtyy tehtävään Fortaco Oy:n Senior Vice Presidentin asemasta. Fortacolla hän vastasi työkoneiden hyttien tuotannosta, sekä työkoneiden asennus- ja kokoonpanoliiketoiminnoista. Malmilla on vankka kokemus metsäalalta. Hän on toiminut vuosia John Deere Forestryn ja Timberjackin ylimmän johdon tehtävissä Suomessa ja Kanadassa, viimeksi John Deere Forestryn General Managerina 2010-2013.

- Olen erittäin iloinen paluustani takaisin metsäkonealalle ja liittyessäni Logsetin osaavaan tiimiin. Yhtiö on mielenkiintoisessa käännekohdassa ja uudet dealer-sopimukset yhdessä viimeisimpien tuotelanseerausten kanssa antavat tukevan pohjan toteuttaa yhtiön kasvustrategiaa ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin, Jussi Malmi sanoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Logsetin hallitus on erittäin tyytyväinen saadessaan Malmin yhtiön toimitusjohtajaksi.

- Jussi on arvostettu ja osaava metsäkonemies, jolla on lähes kahdenkymmenen vuoden välitön kokemus CTL-koneiden globaalista busineksesta erittäin monenlaisissa tehtävissä. Logsetin kasvustrategia ja meno USA:n markkinoille edellyttää meiltä voimakasta panostusta osaamiseen kaikilla osa-alueilla, Jussi Malmi voi johtaa organisaation kasvua kokemuksellaan ja energisyydellään, sanoo Logsetin hallituksen puheenjohtaja Tapio Nikkanen.