Metsäkoneurakointi

Prosilvalle uusi toimitusjohtaja

Prosilva

ProSilva Oyj nimittää Norbert Schalkxin toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen. Schalkx seuraa Keijo Ojalaa, joka jatkaa yhtiön myyntijohtajana vastaten kotimaan myynnistä ja markkinoinnista. Norbert Schalkx jatkaa roolissaan vientijohtajana, vastaten kansainvälisen myyntiverkoston kehittämisestä ja tukemisesta.

Norbert Schalkx ProSilva Oyj
Norbert Schalkx on Prosilvan toimitusjohtaja 1.1.2023 alkaen.

Schalkx aloitti ProSilvalla huhtikuussa 2022 ja hänellä on yli 25 vuoden kokemus metsäkoneliiketoiminnassa. Aiemmin hän on toiminut johtotehtävissä useiden tavaralajimenetelmän kone- ja laitevalmistajien palveluksessa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Olen tyytyväinen Norbertin liityttyä tiimiimme aiemmin tänä vuonna. Hänen pitkä kokemuksensa kansainvälisissä tehtävissä ja metsäkonealan myynnissä on tuonut joukkoomme kaivattua vahvistusta vientiin, toteaa Tampereen Konepajat Oy:n konsernijohtaja Juhani Lehti.

- Samalla kiitän Keijoa näistä vuosista vetovastuussa ja olen iloinen voidessamme keventää toimenkuvia pitkän työuran edetessä.

Keijo Ojala
Keijo Ojala jatkaa Prosilvan palveluksessa myynti- ja markkinointijohtajana.

ProSilva Oyj kehittää ja markkinoi tuottavia, pitkäikäisiä ja ympäristöystävällisiä metsäkoneita tavaralajimenetelmän tuotantoon. Yhtiön fokus on korkeassa teknologiassa ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Yhtiön tehdas sijaitsee Ruovedellä ja yhtiö on osa Tampereen Konepajat Oy yhtiöryhmää, joka työllistää 320 teknologia-alan ammattilaista ja palvelee asiakkaitaan 10 tehtaan ja 15 huoltopisteen voimin. Konsernin liikevaihto on tänä vuonna 50 M€.