Kuljetus

Teemu Saikko aloittaa Renault Trucks tuotepäällikkönä

Juha Mattilan siirryttyä Renault Trucks myyntijohtajaksi, uudeksi Renault Trucks tuotepäälliköksi on valittu Teemu Saikko (33) 16.1.2023 alkaen. Hän siirtyy tehtävään Auto-Kilta Trucks Oy:ltä.

Teemu Saikko

Teemu Saikko vastaa jatkossa Renault Trucks tuotetekniikasta ja tulee toimimaan Volvo Finland verkoston Renault Trucks asiantuntijana vastaten mm. viranomaisyhteyksistä sekä päällirakentajatuesta.

Teemulla on pitkä ja monipuolinen kokemus kuorma-autoalalta. Viimeiset lähes kahdeksan vuotta hän on toiminut Auto-Kilta Trucks Oy:lla, joista kaksi viimeistä vuotta palvelumyyjänä Lappeenrannan ja Savonlinnan alueilla.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Työtehtäviini on kuulunut huoltosopimusten ja palvelutuotteiden myynti, korjaamopalveluiden myynti ja teknisen tuen antaminen. Olen myös toiminut Auto-Kilta Lappeenrannan ja Savonlinnan huoltopäällikkönä viiden vuoden ajan. Kuorma-autoalalle päädyin ammattikoulun työharjoittelun kautta. Aloitin työurani mekaanikkona ja lisäkoulutusten kautta työtehtävät ovat muuttuneet aina työnjohtajasta huoltopäällikköön. Matkan varrella olen työskennellyt myös Tampereen Volvo Truck Centerillä melkein neljä vuotta, Saikko kertoo.

Teemu on koulutukseltaan autoalan insinööri ja valmistuu tämän vuoden lopussa Ylemmän Ammattikorkeakoulun tutkinnosta autoalan YAMK-insinööriksi.

- Teemun pitkä kokemus alalta monipuolisesti eri tehtävistä antaa hyvän pohjan tuotepäällikön työhön. Teemu tulee omalta osaltaan vahvistamaan ja tukemaan Renault Trucks tiimin osaamista, myyntijohtaja Juha Mattila sanoo.

- Renault Trucks on tehnyt vaikuttavaa työtä vuosien aikana, joten haluan todella mielelläni liittyä osaksi tätä timanttista jengiä! Odotan innolla tulevia työtehtäviäni, Teemu kertoo.