Kuljetus

Janne Silvonen valittu Volvo Trucks Suomen uudeksi sähköisistä kuljetusratkaisuista vastaavaksi tuotepäälliköksi

Janne Silvonen on valittu Volvo Trucks Suomen sähköisistä kuljetusratkaisuista vastaavaksi tuotepäälliköksi 12.7.2021 alkaen. Silvonen vastaa jatkossa Volvo Trucksin sähkökuorma-autojen ja niihin liitettävien palveluiden ratkaisuista Suomessa.

Volvo Trucks panostaa jatkossa täyssähköisten kuorma-autojen myyntiin, ja haluaa nopeuttaa kuljetusyritysten siirtymistä kestävimpiin kuljetuksiin. Volvon sähkökuorma-automallisto laajeni raskaisiin kuorma-autoihin, kun kolme uutta raskasta sähkökuorma-automallia – Volvo FH, FM ja FMX Electric – julkistettiin aikaisemmin tänä vuonna. Volvo Trucksilla on Euroopassa jo sarjatuotannossa kevyemmät täyssähköiset Volvo FL ja FE Electric -mallit.

Silvonen on koulutukseltaan autoalan insinööri ja viimeistelee parhaillaan YAMK-opintoja Metropoliassa. Hän on toiminut aikaisemmin myös täyssähköisten kuorma-autojen teknisenä asiantuntijana.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Mahtavaa päästä mukaan Volvon porukkaan, sekä kehittämään Volvon kanssa sähköistä kuorma-automarkkinaa Suomessa ja työskentelemään huippu brändin parissa. Toivottavasti korona tilanne sallii uusien kollegoiden ja asiakkaiden tapaamisen jo pian, Silvonen summaa.