Metsätrans

Metsätransin somekanavissa jo yli 25 000 seuraajaa

Metsätrans-lehden sosiaalisen median kanavissa on jo yli 25 000 seuraajaa. Facebook-sivullamme seuraajia on reilut 16 000 ja Instagramissa puolestaan hieman alle 9 000. FB-sivusto avattiin 1.11.2016, ja seuraajien määrä on kasvanut tasaisesti siitä alkaen. Viime aikoina uusia seuraajia on tullut muutama sata per kuukausi. Instagram-sivu puolestaan avautui puolisen vuotta aiemmin.

Metsätrans 25000

Sosiaalisen median kanavat eivät ole painetulle lehdelle uhka vaan mahdollisuus. Metsätrans-lehden uusista tilaajista valtaosa löytää meidät nykyisin somen kautta, minkä lisäksi merkittävä osuus lehteen asti päätyvistä juttuvinkeistä tulee somesta. Metsätransin uusi verkkolehti puolestaan kerää paljon kävijöitä someen linkitettyjen ja siellä jaettujen juttujen ansiosta.

Viime aikoina pelkästään Facebook-sivuston kuukausittainen tavoittavuus on ollut reilusti yli miljoona käyttäjää per kuukausi. Yksittäiset artikkelijulkaisuita on nähnyt satoja tuhansia kävijöitä, ja tämä siis puhtaasti orgaanisesti, ilman maksettua näkyvyyttä. 

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

FB-sivun historian suosituin julkaisu on uittovideo Iisalmen Peltosalmelta heinäkuulta 2021. Kyseisessä videolla on tykkäyksiä pitkälle päälle 7000, pari sataa kommenttia ja valtava määrä jakoja. Videota on katseltu jo 1,3 miljoonaa kertaa ja se kerää uusia tykkääjiä edelleen joka päivä. Siis yli puolitoista vuotta julkaisunsa jälkeen.

Metsätrans 25000