Metsäkoneurakointi

Kangasalalaiselle työnjohtaja Harri Mäihäniemelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsä-Tuominen Oy:n kangasalalaiselle työnjohtaja Harri Mäihäniemelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Harri Mäihäniemi

Stipendejä esittivät UPM:stä yritysvastaava Reijo Männikkö, Versowood Oy:stä metsäasiantuntija Heikki Perttula, Metsä Groupista operaatioasiantuntija Teemu Poikolainen, Metsä-Tuominen Oy:stä metsäkoneenkuljettaja Simo Saarinen, toimitusjohtaja Arttu Tuominen ja hakkuukoneenkuljettaja Arttu Vuorenmaa.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Harri on aina hyväntuulinen ja valmiina keksimään lojaaleja ratkaisuja arjen kiemuroihin. Työssään hän on aina ystävällinen ja positiivisella mielellä, jotta haastavimmatkin ongelmat saadaan ratkaistua. Välillä vastaan tulee vaikeitakin tilanteita, mutta Harrilla on aina vahva usko siihen, että hyvällä yhteistyöllä tilanne kuin tilanne saadaan ratkaistua. Pitkä kokemus metsäsektorilta takaa vankan otteen arjen työhön, jonka hänen kanssaan työskentelevät aistivat varmasti. Uudet haasteet tuntuvatkin vain ruokkivan Harrin innostusta työhönsä. Myös arkinen työ metsätyömailla ja positiivisen mielen välittäminen työkohteille kulkee Harrin arjen mukana muun muassa harvestereille tehtävän kaatoavun merkeissä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.