Puutavara-autoilu

Siilinjärveläiselle puutavara-autonkuljettaja Ismo Kuikalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Kuljetus Partanen Oy:n siilinjärveläiselle puutavara-autonkuljettaja Ismo Kuikalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Puutavara-autonkuljettaja Ismo Kuikka, Partasen Kuljetus Oy

Stipendiä esittivät Stora Enso Metsästä metsäasiantuntija Markku Alatalo, operaatioasiantuntijat Miikka Hourula, Laura Paaso, Eeva Piironen ja Timo Seppä, Koneurakointi Lukkarinen Oy:stä työnjohtajat Mika Lukkarinen ja Toni Ruotsalainen sekä toimitusjohtaja Pekka Lukkarinen ja Partasen Kuljetus Oy:n puutavara-autonkuljettaja Jonne Mela.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Ismo on huippu tiimipeluri ja antaa itsestään kaiken irti porukan eteen. Hän on rikkaalla huumorilla ja positiivisella asenteella varustettu vastuullinen ja reilu työkaveri. Ismo on omalla esimerkillään kannustanut entistä avoimempaan ja aktiivisempaan yhteistoimintaan. Epäselvissä asioissa Ismo selvittää asiat aktiivisesti ennen toimimista. Todella nautinnollista tehdä töitä hänen kanssaan. Ismo on edistänyt porukalla tekemisen kulttuuria, joka on metsämieshenkeä parhaimmillaan."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.