Puutavara-autoilu

Porvoolaiselle puutavara-autonkuljettaja Johan Ahlqvistille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Johan Ahlqvist

Kb Lådfabrik M.Ahlqvist Laatikkotehdas Ky:n porvoolaiselle puutavara-autonkuljettaja Johan Ahlqvistille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Ky S-O Backmanin toimitusjohtaja Tomas Backman, Tmi Klas-Roger Kristenin kuljettaja Klas-Roger Kristen, Kb Lunds Transportin toimitusjohtaja Ben Lund, puutavara-autoyrittäjä Anders Björkell ja Kb Lådfabrik M Ahlqvist Laatikkotehdas Ky:n toimitusjohtaja Marcus Ahlqvist

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Johan on luotettava ja ympäristötietoinen sekä esittää hyviä uusia ideoita. Hän osaa ottaa huomioon nopeastikin muuttuvat olosuhteet, kuten, säätila/ajokeli metsässä, tieliikenteessä ja tehtaiden varastopaikoilla. Johan tulee hyvin toimeen asiakkaiden kanssa kummallakin kotimaisella kielellä. Hänellä on erittäin taloudellinen ajotapa tieliikenteessä, metsässä ja metsäteillä. Johan kehittää ammattitaitoaan osallistumalla koulutuksiin.”

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.