Puutavara-autoilu

Kuhmolaiselle puutavara-autonkuljettaja Kari Komulaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Kuljetusliike O Malinen Oy:n kuhmolaiselle puutavara-autonkuljettaja Kari Komulaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Kari Komulainen

Stipendiä esittivät Kuljetus Teme Oy:n yrittäjä/kuljettaja Teemu Hyyryläinen, Kuljetutusliike O Malinen Oy:n kuljettaja Jari Komulainen, QTeam Systems Oy:n toimitusjohtaja Pasi Korhonen ja logistiikkavastaava Harri Pääkkönen sekä Kauan Decor Oy:n yrittäjä Inkariina Sipiläinen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Kari jakaa ammattitaitoaan mielellään uusille kuljettajille toimien perehdyttäjänä pitkäjänteisellä otteella ja kannustaen. Kari vaatii työyhteisössä pelisääntöjen noudattamista ja antaa asiallisesti rakentavaa palautetta. Hän nauttii työyhteisössään luottamusta ja arvostusta. Kari luo alasta positiivista kuvaa myös some-päivityksillä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.