Kuljetus

Kesko myy MAN Truck & Bus -liiketoiminnan Adampolis Finland Oy:lle

Kesko on tehnyt sopimuksen MAN Truck & Bus -liiketoiminnan myymisestä Adampolis Finlandille. Kuorma- ja linja-automarkkinassa toimivan MAN-liiketoiminnan myynnin myötä K-Auto keskittyy jatkossa entistäkin vahvemmin henkilö- ja pakettiautojen maahantuontiin, myyntiin sekä autoilun palveluihin.

MAN Truck & Bus

Autokaupassa Keskon tavoitteena on tarjota markkinoiden paras asiakaskokemus ja vahvistaa markkina-asemaa sekä uusissa että käytetyissä autoissa ja palveluissa. Kasvustrategia perustuu vahvaan yhteistyöhön maailman johtavan autovalmistajan Volkswagen Groupin kanssa, digitalisaation aiempaa laajempaan hyödyntämiseen, operatiivisen tehokkuuden parantamiseen sekä käytettyjen autojen ja palveluiden myynnin kasvattamiseen.

- Haastavassakin markkinassa olemme kääntäneet Keskon autokaupan liiketoiminnan terveelle pohjalle. Jatkamme kasvustrategian toteuttamista henkilö- ja pakettiautosegmenteissä, missä keskeisessä osassa ovat erittäin kilpailukykyinen valikoima uusissa ja käytetyissä autoissa sekä monipuoliset auton ostamisen ja käytön digitaaliset palvelut. MAN-liiketoiminta siirtyy hyvälle omistajalle, jolla on vahvat näytöt raskaiden ajoneuvojen menestyksekkäästä liiketoiminnasta, toteaa Keskon autokaupan toimialajohtaja Matti Virtanen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Adampolis Finland Oy on osa Adampolis-ryhmää, joka on raskaiden ajoneuvojen maahantuontiin, huoltoon, myyntiin, vuokraukseen, varaosaliiketoimintaan ja rahoituspalveluihin keskittynyt yhtiö. Adampoliksella on 27 vuoden kokemus MAN-liiketoiminnasta ja yhtiö on palkittu MAN SE:n toimesta vuoden 2020 MAN-maahantuojana maailmassa.

- MAN Truck & Bus -liiketoiminnan ostaminen Suomessa on osa kansainvälistä kasvustrategiaamme. Kaupan myötä saamme joukkoomme myös lisää erittäin ammattitaitoista henkilöstöä sekä näkemystä tehokkaista ja asiakaslähtöisistä toimintatavoista, kommentoi Adampolis-konsernin toimitusjohtaja Ričardas Tverijonas.