Metsäkoneurakointi

Metsä-Multia osti Metsä-Jokerin puunkorjuuliiketoiminnan

Metsä-Multia Oy kertoi 11. elokuuta ostaneensa vuodesta 1991 toimineen Metsä-Jokerin puunkorjuuliiketoiminnat. Kaupan myötä Metsä-Jokerin Metsä Groupin sopimusalue siirtyy Metsä-Multian kokonaisuuteen.

Metsä-Multia Oy

- Jo nuorena minulla oli ajatus, että jättäytyisin pois aktiivisesta yrittäjyydestä ennen varsinaista eläkeikää. Päätös ei toki ole ollut helppo. Hyvä työyhteisö on ollut suuri voimavarani ja hienoa, että löysin vakaan jatkajan liiketoiminnalleni. Uskon ratkaisun myötä voivani siirtyä hyvillä mielin kuntourheilijan "ammattiin”, Metsä-Jokerin Jouko Suonsaari kommentoi.

Metsä-Jokerin työntekijät siirtyivät vanhoina työntekijöinä Metsä-Multialle, joten tutut tekijät säilyvät metsissä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Kaupan myötä saamme rautaisia ammattilaisia taloon ja vakaan liiketoimintaympäristön. Pitkäjänteinen yhteistyö Metsä Groupin kanssa nousee uudelle tasolle, tästä on hyvä jatkaa ja varmistaa kestävän metsätalouden kehittyminen Keski-Suomessa, Kai Laaja Metsä-Multialta toteaa.

Metsätrans-lehden tilastoissa Metsä-Multia Oy oli konemäärällä mitattuna maan neljänneksi suurin metsäkoneurakoitsija vuoden vaihteessa 47 metsäkoneella. Metsä-Jokeri Oy:llä metsäkoneita oli vuodenvaihteessa kuusi kappaletta.