Metsäkoneurakointi

PONSSE-palvelut Oregonissa PacWest Machineryn vastuulle

Ponsse Oyj on saattanut päätökseen Oregonin alueen liiketoimintaansa liittyvän omaisuuserien kaupan. Ponsse ilmoitti 7.8.2023 allekirjoittaneensa kauppakirjan, jossa se sitoutui myymään PacWest Machinerylle (myöhemmin ”PacWest”) Coburgissa, Oregonissa sijaitsevat huoltopalvelutoimintonsa Yhdysvalloissa. 

Ponsse Scorpion

Kauppaan sisältyi Ponssen yhdysvaltalaisen tytäryhtiön Ponsse North America Inc:in Coburgin huoltopalvelukeskus kone- ja varaosavarastoineen. Samalla Ponsse North America Inc. solmi PacWest Machineryn kanssa jälleenmyyntisopimuksen. 

Ehdot kaupan toteutumiselle ovat täyttyneet ja kauppa on tänään saatettu päätökseen. PacWest vastaa jatkossa PONSSE-metsäkoneiden myynnistä ja huollosta Oregonin, Washingtonin ja Idahon osavaltioissa Yhdysvaltojen länsirannikolla.  Yhdysvaltojen muissa osavaltioissa PONSSE-palveluista vastaa Ponsse North America Inc yhdessä muiden jälleenmyyjiensä Chadwick-BaRoss Inc:n ja Kleis Equipmentin LLC:n kanssa. Ponsse varmistaa paikallisen liiketoiminnan positiivisen jatkumisen tiivillä yhteistyöllä PacWestin työntekijöiden ja alueen asiakkaiden kanssa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kauppahintaa ei osapuolten yhteisestä sopimuksesta julkaistu, eikä kauppahinnalla ei ole merkitystä Ponssen arvonmäärityksen kannalta.