Metsäkoneurakointi

Oravi Forest: Vakain askelin isommaksi

Joulukuussa 2017 Metsätrans kirjoitti jutun Laitisen veljesten perustamasta Oravi Forest Oy:stä. Otsikossa mainittiin, että eteenpäin mennään ”Voimalla viiden veljeksen”. Nyt, kuutisen vuotta myöhemmin, poikkesimme Oravi Forestin savotalla kysymässä, kuinka yritystoiminta on sujunut. - Ihan sillä tavalla me olemme edenneet, mitä silloin suunnittelimme. Kaikki viisi veljestä ovat edelleen mukana tiiviisti yrityksen toiminnassa. Me kaikki ajamme edelleenkin koneita ihan täysipäiväisesti. Jannen puoliso on hoitamassa hallinnollisia töitä ja paperisotaa, toimitusjohtajana alusta alkaen toiminut Ismo Laitinen kertoo.

Ponsse Scorpion, Oravi Forest

Kahden merkin taktiikalla

Yrityksen konekanta on vuodesta 2017 kolminkertaistunut. Nyt ajossa on John Deere 1270G hakkuukone ja kaksi 1510G ajokonetta. Ponsselta on Scorpion Giant ja King -harvesterit sekä Buffalon ajokone. Yrityksessä on alusta alkaen harjoitettu kahden merkin politiikkaa, mikä on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi. Kun kauppaa tehdään, niin myyjän on sorvattava kiinnostava tarjous, jotta kauppakirjan tekoon päästään.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.