Ajankohtaista

PONSSE-toimituspalvelu säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä

PONSSE-toimituspalvelu on ympäristöystävällinen uutuus varaosatoimituksiin, laippahuoltoon, teräketjupalveluun ja muovikanistereiden kierrätykseen. Ponssen toimitusauto kiertää sovitun reitin kahden viikon välein pitäen asiakkaan varaosavaraston täydennettynä ja toimittaen asiakkaan tilaamat tuotteet suoraan kotiovelle.

Palvelu on jo käytössä noin kymmenellä Jyväskylän alueella toimivalla asiakkaalla. Viitasaarelaisen Keski-Suomen Metsäkymppi Oy:n yrittäjä Jarno Strandman on tyytyväinen palveluun. - Toimituspalvelu säästää rahaa, kun varastosaldot pysyvät ajan tasalla ja tavaraa on hyllyssä silloin kun sitä tarvitaan. Meille tämä palvelu säästää myös aikaa, kun ei tarvitse lähteä hakemaan varaosia ja yrittää muistella mitä varastoon tarvitaan.  

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ei vain varaosatoimitus

Varaosatoimitusten lisäksi toimituspalvelu kattaa myös teräketjujen teroituspalvelun, laippa- huollon ja muovikanistereiden kierrätyksen. Tylsät teräketjut otetaan mukaan sovitusta paikasta ja teroitetut teräketjut palautetaan seuraavan kuljetuksen mukana. Samalla kun Ponssen toimitusauto käy tuomassa asiakkaan tilaamat tuotteet hyllyyn, se vie kierrätykseen tyhjät voiteluaine- ja merkintävärikanisterit. Tämä säästää ympäristöä ja aikaa.

- Ajopäivät ovat asiakkaillamme etukäteen tiedossa. Näin he voivat tilata kotiovelle tuotteita myös sopimuksen ulkopuolelta. Laskutus tapahtuu aina vain täyttömäärän mukaan. Tämä on hiljaisempina aikoina suuri etu, kun pääomaa ei tarvitse sitoa varastoon, kertoo Ponssen varaosapäällikkö Olli Koljonen.  

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Toimituspalvelu on tällä hetkellä käytössä Jyväskylän alueella, mutta se tullaan ottamaan käyttöön lähitulevaisuudessa Mikkelissä. Tarpeen mukaan mahdollisesti myös Kouvolan, Seinäjoen, Tampereen ja Rovaniemen alueilla.

Toimituspalvelu on osa Ponssen Express -varaosapalvelukokonaisuutta. Express-varaosapalveluita ovat toimituspalvelun lisäksi rahtipalvelut, jossa Ponssen toimitusauto kiertää vakioreittiä toimittaen varaosatoimitukset perille reitin varrella oleviin jättöpisteisiin tai asiakkaan kotiovelle. Rahtipalvelut ovat tällä hetkellä käytössä Pohjois-Suomessa ja Kainuun alueella.