Metsäkoneurakointi

Metsätyö hakee metsäalan aluemyyntipäällikköä Jyväskylään

Metsätyö Oy hakee hyvähenkiseen ja dynaamiseen porukkaansa Jyväskylään metsäalan aluemyyntipäällikköä myymään yrityksen edustamia metsäkonealan tuotteita pääasiassa Keski-Suomen alueelle.

kuormatraktori

Tehtävään hakeva henkilö on markkinointi- ja myyntihenkinen, aktiivinen ja tavoitteellinen sekä hän nauttii asiakkaiden kanssa toimimisesta. Tekninen tai kaupallinen koulutus, konealan, konekaupan tai tarvikekaupan kokemus luetaan eduksi, samoin vähintään tyydyttävä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito auttavat valintaa tehdessä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen maarit.syrja@henkilostotalo.fi Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Lisätietoja voit kysyä: Timo Korhonen, toimitusjohtaja, Metsätyö Oy, puh 0400 299729 tai sähköpostilla timo.korhonen@metsatyo.fi, tai Maarit Syrjä, Suomen Henkilöstötalo Oy; puh 0102306531.

Metsätyö Oy

Metsätyö Oy on valtakunnallisesti toimiva metsäkonevarusteiden ja kulutusterästuotteiden myyntiyhtiö. Yhtiö on osa kansainvälistä konsernia, joiden valmistamia metsäkonevarusteita, tieteriä, kauhateräksiä sekä muita kulutusterästuotteita yhtiö maahantuo, markkinoi ja myy. Muun muassa perinteiset ja vahvat metsäkonevarustebrändit kuten Olofsfors -telat ja ketjut sekä Iggesund-laipat ovat Metsätyö Oy:n sisaryrityksen valmistamia. Lisäksi yhtiön myymiin metsäkonealan tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Hultdins, Indexator, HarvX. Metsätyö Oy:n palveluksessa Suomessa on 20 henkilöä Hämeenlinnan, Jyväskylän ja Rovaniemen toimipisteissä.