Metsäkoneurakointi

Markku Suominen jatkaa Koneyrittäjien puheenjohtajana

Koneyrittäjien 54. liittokokous valitsi koneyrittäjä Markku Suomisen Eurajoelta jatkamaan liiton puheenjohtajana tulevan kaksivuotiskauden vuodet 2024 ja 2025. Suominen on ollut Koneyrittäjien puheenjohtaja vuodesta 2018 lähtien.

Markku Suominen

Varapuheenjohtajaksi vuosiksi 2024 ja 2025 valittiin koneyrittäjä Marko Vainionpää Alavudelta.

Liiton hallitukseen vuosiksi 2024 ja 2025 valittiin uutena jäsenenä Toni Hautala Isojoelta ja jatkokaudelle Seppo Saarelainen Lieksasta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Koneyrittäjien hallituksesta on puolet erovuorossa vuosittain. Nyt valittujen lisäksi Koneyrittäjien hallitukseen kuuluvat ensi vuonna: varapuheenjohtaja Teemu Tolppa Janakkalasta ja hallituksen jäsenet Kimmo Kulojärvi Kemijärveltä, Pasi Mikkonen Pihtiputaalta ja Timo Pyykkö Joensuusta. Heidät on valittu omille kaksivuotiskausilleen liittokokouksessa vuosi sitten.

Vuodeksi 2024 liiton energiavaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Marko Vainionpää, maarakennusvaliokunnan puheenjohtajaksi Seppo Saarelainen ja metsävaliokunnan puheenjohtajaksi Teemu Tolppa.

Koneyrittäjien liiton 54. liittokokous kokoontui Savonlinnassa 28.–29. päivänä lokakuuta. Koneyrittäjät ry on energia-, maarakennus- ja metsäalan koneyrittäjien yrittäjä- ja työnantajajärjestö.