Kuljetus

Top Gear Suomi alkaa helmikuussa

Legendaarinen Top Gear -ohjelma saapuu Suomeen! Top Gear Suomi on autojen ja autoilun maailmaan sijoittuva koko perheen viihdeohjelma, jossa Ismo Leikola, Teemu Selänne ja Christoffer Strandberg kisaavat erilaisissa autoiluun liittyvissä haasteissa selvittääkseen, kuka heistä on kovin autoilija.

Top Gear Suomi, Christoffer Strandberg, Ismo Leikola, Teemu Selänne

Mittaa toisistaan ja toistensa ajotaidoista, autovalinnoista ja autotietoudesta otetaan muun muassa klassisilla teiniautoilla, uusilla city-maastureilla ja näyttävillä superautoilla. Kiperiltä ja yllättäviltä tilanteilta ei vältytä, kun kolmikko laittaa kaiken maailman menopelejä testiin kaupungissa, metsässä, maanteillä ja merellä. Top Gear Suomessa nähdään myös klassinen Star in a  Car -osuus, jossa julkkisvieraat pääsevät ajamaan kierroksen Top Gear -ajoradalla. Kauden päätteeksi selviää, kuka oli kauden nopein kuski.

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Fixuksen kanssa ja ”perinteisten” katkotunniste-elementtien lisäksi Fixus on mukana ohjelman sisällössä, mutta ei kaikilta osin ehkä sillä ilmeisimmällä tavalla - seuraamalla sarjaa näet miten! Top Gear Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa helmikuussa 2024.