Kuljetus

Fixus-brändi uudistuu

Autonhuollossa asiakastuntemus ratkaisee: jokainen auto ja omistaja on erilainen. Fixus tunnisti brändiuudistuksessaan suomalaisten autoilijoiden erilaisuudet ja sen, että auton huolto voi olla suomalaisia huolettava asia. Matalan kynnyksen palvelut, helppous ja oikealla asenteella tuotettu asiakaskokemus ovat uuden brändin ydin.

Fixus-brändiuudistus

Suomen suurin autokorjaamo- ja varaosaliikeketju Fixus kirkasti brändiään ulkoasun sekä brändilupauksen osalta. Uusi brändi puhuttelee niin järkiautoilijoita, autoista ja varaosista kiinnostuneita kuin heitäkin, joille auto on vain välttämätön kulkuväline. Kirkastuksen avulla tuodaan entistä paremmin esille ketjun vahvuudet: asiantuntevat huollot ja varaosapalvelut kaikkiin automerkkeihin helposti ja luotettavasti.

Autoilun määrä Suomessa on yhä nousussa ja autokanta keski-iältään reilusti yli 10-vuotiasta, joten nopea ja helppo pääsy alan parhaiden palveluiden luo on tärkeää. 350 Fixus-toimipistettä Hangosta Ivaloon varmistavat asiakkaille helpon pääsyn autohuollon sekä varaosien ääreen. Huoltopalveluiden lisäksi tärkeä osa ketjun palveluita ovat varaosamyymälät, jotka tarjoavat asiantuntevaa opastusta varaosien valinnassa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ensi vuonna 20-vuotisjuhlaansa viettävä Fixus kirkasti brändiään niin ulkoasun kuin brändilupauksen osalta. Muutoksella halutaan nostaa autohuollon asiakaskokemus uudelle tasolle: kaiken keskiössä on helppous.

- Mikä tahansa autoihin liittyvä haaste hoituu kuntoon ketjun ammattilaisten käsissä ja asiakkaat voivat huoletta jättää autonsa huomaamme. Olipa asiakkaan tarve mikä tahansa, ratkaisu tulee kuin Fixuksen hyllyltä, toteaa markkinointipäällikkö Tuomo Koukkari.

Helppoa sekä autolle että kuljettajalle

Brändin kirkastamisen avulla halutaan tuoda yhä enemmän esiin Fixus-ketjun helppous ja asiantuntemus. Brändin ytimeen nostettiin aito asiakasymmärrys ja reilu asiantuntijuus. Näistä syntyi uusi slogan “Helppo kyllä”. Fixus ei ole vahva ehkä, vaan helppo kyllä.

Aito asiakasymmärrys heijastuu brändilupauksen myötä siten, että asiakas ja auto kohdataan yksilönä merkistä tai iästä riippumatta. Auton korjaaminen ei ole kivaa ja se voi aiheuttaa huolta. Tällaisia tekijöitä ovat esimerkiksi kustannukset, huollon kesto ja se, tuleeko auto kuntoon. Fixuksen avulla auton korjaamisesta voidaan kuitenkin tehdä helppoa ja vaivatonta. Reilu asiantuntijuus näkyy suomalaisten, autojen sekä varaosien asiantuntemuksena sekä luotettavana, turvallisena toimijana.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Fixus on asiakkaalle autoalan asiantuntija. Tunnemme suomalaiset, autot ja niiden osat kuin omat taskumme – siksi Fixus on helppo valita. Reiluun asiantuntijaan voi luottaa ja sellaisen kanssa on turvallista toimia. Fixuksella asiakkaat tulevat ymmärretyksi: kaikki järjestyy ja auto tulee kuntoon, Koukkari kertoo.

Brändin ulkoasu nykypäivään

Lähes 20-vuotiaan brändin ulkoasu modernisoitiin ja tuotiin nykypäivään, mutta samalla säilytettiin kuitenkin tunnistettavat piirteet ja yhteys vanhaan. Uudistetussa Fixus-logossa näkyy tunnettu muotokieli sekä brändivärit, ja se otetaan toimipisteissä käyttöön vaiheittain.

Brändin kirkastuksen myötä toteutettiin myös uutta kuva-, ääni- ja videomainontaa, joissa hyödynnettiin esimerkiksi tekoälyn mahdollisuuksia. Fixukselle luotiin kokoelma samaistuttavia henkilöhahmoja, jotka edustavat suomalaisia autoilijoita. Mainoksista välittyy Fixuksen rento, ammattimainen ote sekä palvelujen helppo saavutettavuus.