Kuljetus

Rekka Group: Uuden sukupolven johdolla brändi uusiksi ja kasvuun

Laukaalainen Heikki Virtanen on pitkän linjan rekkayrittäjä. Myytyään Laukaan Rahtiautot Oy:n hän perusti vuonna 2015 KS Bulk Oy:n yhdessä Rauno Ikosen, Mikko Vepsäläisen ja Juha Liimataisen kanssa. Tänä päivänä yritys tunnetaan Rekka Group Oy:nä ja omistajina ovat Heikki Virtasen lisäksi, Suvi Widgrén sekä Oskari Laaksonen.

Suvi Widgren
Suvi Widgrén toimi aiemmin yrittäjänä muotialalla, myi firmansa, kiersi maailman ympäri ja tuli perheyrityksen johtoon sekä osaomistajaksi. Muutaman vuoden aikana uuden sukupolven johtajuus on näkynyt yrityksen brändäyksessä, kansainvälistymistavoitteissa ja mm. vastuullisuustoimissa.

Yrityksellä on ajossa 25 säiliöajoneuvoyhdistelmää. Rekka Groupin lähes 70 ammattilaista hoitavat kokonaisvaltaisesti nestemäisten kemikaalien sekä jauhemaisien ja rakeisien raaka-aineiden kuljetuksia muun muassa metsä- rakennus- ja energiateollisuuden tarpeisiin.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.