Ajankohtaista

Fuelk Oy osaksi Finncont-konsernia

Finncont-konserni on Fuelk Oy:n uusi omistaja. Tammikuussa tehdyllä yrityskaupalla kaksi alalla toimivaa erityisosaajaa pyrkii saamaan synergiaetua sekä edelleen vahvistamaan polttoainehuollon kilpailukykyistä konseptia.

Fuelk polttoainesäiliö

Finncontilla on vahva markkina-asema sen kaikissa tuotealueissa ympäristö- ja jätehuoltotuotteissa, kuljetusten ja varastoinnin IBC-säiliöissä ja konttiratkaisuissa sekä polttoainesäiliöissä. Finncont tunnetaan myös Pohjoismaiden johtavasta osaamisesta rotaatiovalutekniikassa, jossa se on ollut tunnettujen suuryritysten luotettu sopimusvalmistuskumppani jo vuosikymmenten ajan.

- Finncont on erottunut alalla toimivista polttoainesäiliötoimijoista kotimaisena valmistajana, jonka tuotteet ovat vaatimustenmukaisia ja suunniteltu omalla suunnitteluosastolla Finncont Design Studio®:ssa. Fuelkin ’Fuel as a Service’ konsepti sopii erittäin hyvin portfolioomme, jonka ydinosaamista on kokonaisvaltaisen polttoainehuollon tuottaminen kustannustehokkaasti. Konsepti vahvistaa osaamistamme sekä samalla mahdollistaa digitaalisten toiminnallisuuksien konseptoinnin myös muille liiketoimintamme osa-alueille, kertoo Jyri Partanen, Finncontin toimitusjohtaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Molempien yrityksien kehitys on ollut suotuisaa ja nyt tehty yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia molempien yritysten asiakkaille.

- Olemme olleet Finncontin polttoainesäiliötuotteiden jakelija jo pitkään, joten näemme yrityskaupan myötä tulevat mahdollisuudet erittäin positiivisina. Finncontin kyvykkyys ja pitkäaikainen kokemus luo lisäedellytyksiä vahvistaa edelleen jalansijaamme. Samalla me Fuelkilla tuomme Finncont-konsernille oman palveluosaamisemme ja kokemuksemme, toteaa Risto Valli, Fuelkin toimitusjohtaja.