Metsäkoneurakointi

Nordic Traction Group siirtämässä telojen tuotannon Suomeen

Nordic Traction Group ja sen tytäryhtiö Clark Tracks Ltd ovat ilmoittaneet käynnistävänsä muutosneuvottelut tehtaan sulkemisesta Dumfriesissa, Skotlannissa. Nordic Traction Group aikoo keskittää kaiken tuotantonsa Loimaalle.

telavalmistus

Perustelut suunniteltuun tuotannon siirtoon ovat linjassa yrityksen sitoutumiseen kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen, toiminnan tehokkuuteen sekä asiakkaiden tarpeisiin reagoimiseen.

- Strateginen aie keskittää tuotantomme Suomeen on linjassa sitoutumiseemme kestävään kehitykseen, kustannustehokkuuteen ja asiakkaidemme tarpeisiin vastaamiseen, sanoo Nordic Traction Groupin toimitusjohtaja Tero Järvinen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Uskomme, että tämä siirto ei ainoastaan parantaisi tuotantokykyämme, mutta tulisi myös vahvistamaan suhteitamme asiakkaisiimme ja sijoittajiimme.

- Energiakustannukset Suomessa ovat kilpailukykyisemmät ja täällä on vahva sitoutuminen päästöttömään sähköntuotantoon tulevaisuudessa. Suomessa olemme myös lähempänä tärkeimpiä asiakkaitamme. Keskitetty tuotanto toisi mittakaavaetuja sekä mahdollistaisi logistiikan optimoinnin, Järvinen jatkaa.

Muutosneuvottelut Skotlannissa kestävät ainakin huhtikuun loppuun saakka. Toteutuessaan siirto tullaan viemään loppuun vuoden 2024 aikana asiakastoimitusten jatkuessa mahdollisimman normaalisti.