Metsäkoneurakointi

Juukalaiselle metsätyönjohtaja Jarmo Piriselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsä Prime Oy:n juukalaiselle metsätyönjohtaja Jarmo Piriselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Jarmo Pirinen

Stipendiä esittivät Gröhn Transport Oy:n kuljetusyrittäjä Kari Gröhn, Metsä Prime Oy:n toimitusjohtaja Jarno Pikkarainen, hallituksen puheenjohtaja Jussi Puoskari ja metsätyönjohtaja Ari Tanskanen, Motoajo Oy:n metsäkoneenkuljettaja Toni Hirvonen, UPM Metsän metsäasiakaspäällikkö Markus Häikiö, metsäasiakasvastaavat Arto Ikäkoivu, Tommi Mankinen, Pohto Saikkonen ja Janne Viljakainen sekä yritysvastaava Miikka Kortelainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Jarmo suoriutuu työtehtävistään esimerkillisesti ja ottaa työkaverit huomioon joka tilanteessa. Hän kuuntelee aina muiden näkemyksiä ja antaa kehittävää palautetta. Jarmo omaa hyvät ongelmanratkaisutaidot ja hänellä on vankka työkokemus metsäalalta. Hän on luotettava ja hoitaa aina sovitut asiat loppuun asti. Persoonana Jarmo on tunnollinen, helposti lähestyttävä ja luo omalla toiminnallaan positiivista työilmapiiriä. Jarmo tekee työnsä aina niin hyvin, että siitä on seuraavan helppo jatkaa.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.