Kuljetus

Scanian vaihtoautopäivillä 3.5. siivotaan kunnolla

Scania Suomen vaihtoautokeskus muutti Kouvolan Scania-keskuksen tiloihin marraskuun lopulla 2023. Ensimmäisen kevään kunniaksi vaihtoautokeskuksella järjestetään kunnollinen kevätsiivous perjantaina 3.5. Vaihtoautopihan kalusto on hinnoiteltu kevätmielellä ja valikoituihin ajoneuvoihin on saatavilla erinomaiset rahoitusehdot.

Scania vaihtoautot

Scanian vaihtoautokeskuksen kevätsiivous perjantaina 3.5. kello 9-17. Kouvolan Scania-keskuksella osoitteessa Kaitilankatu 12, Kouvola

Scania Finans tarjoaa huippuedut vaihtoautopäivien ajan

Valikoituihin vaihtoautoihin on mahdollista saada Scania Finansin tarjoama edullinen rahoitustarjous. Rahoitusleasing valittuihin autoihin huippuedullisesti! Ei alkuvuokraa, rahoituksen avauskulut 0 % ja jäännösarvo 10 %. Kolme ensimmäistä kuukautta puolitetuilla vuokrilla.

Kesäkontti mukana siivouspäivillä ja makkaraa tarjolla

Scanian tuttu kesäkonttikin saapuu Kouvolaan vaihtoautopäiville. Kontilla on tarjolla makkaraa ja kahvia koko päivän ja tietysti kauden kesäkisa Smartgolf pyörii koko päivän. Kesäkisan kovimmat tulokset osallistuvat arvontaan, jossa on palkintona kahden hengen matka Scanian tehtaalle Södertäljeen.