Kuljetus

Volvo Truck & Bus Center Turku on täyden palvelun raskaan kaluston huoltokorjaamo

Avantintiellä palvellaan raskaan kaluston asiakkaita monipuolisesti. Volvon valtuutetulta huoltokorjaamolta löytyy Volvo ja Renault Trucks automyynti, vaihtoautomyynti ja palvelutuotemyynti, rahoituspalvelut, sekä kaikki jälkimarkkinapalvelut.

Volvo Truck Center Turku

Turun huoltokorjaamolla on vankkaa osaamista määräaikaishuoltojen ja muiden korjaus- ja kunnostustöiden lisäksi myös esim. katsastustarkastusten ja mittausten tekemiseen, akselistojen suuntaamiseen ja päällirakenteiden korjaamiseen. Varaosavarastossa on varaosia valmiina hyllyssä erittäin kattavasti. Sekä Volvon että Renault Trucksin varaosatoimitukset toimivat luotettavasti: Jos osaa ei löydy heti, se saadaan yleensä viimeistään seuraavaksi päiväksi Turkuun.

Kuorma- ja pakettiauto myynti ja huoltotoimintojen lisäksi Turussa on laajaa osaamista Volvo linja-autojen huoltoihin ja korjauksiin liittyen. Asiakkaiden suosima lounaskahvila Munkkipussi palvelee Volvo Truck Centerin 2. kerroksessa arkisin.

Volvo Truck Center Turku

Yhteen maaliin pelaamista

Volvo Truck & Bus Center Turku työllistää yhteensä yli 50 raskaan kaluston ammattilaista. Tiimiin kuuluu jo kymmeniä vuosia Volvolla työskennelleitä, nuoria osaajia, ja kaikkea siltä väliltä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Yksi vahvuuteemme on henkilöstö, joilla on erilaiset taustat ja osaaminen. Koulutukseen ja tulevaisuuteen panostamme paljon, esimerkiksi järjestämällä henkilöstön koulusta vaihtoehtoisiin energianlähteisiin. Teemme myös paljon yhteistyötä alueen ammattikoulujen kanssa, huoltopäällikkö Tero Kylänpää kertoo.

Tero Kylänpää

- Tulin tänne ammattikoulusta työharjoitteluun. Nyt minut on vakinaistettu. Täällä on mukava ilmapiiri, täällä on muutakin nuorta porukkaa. Kyllä mä tykkään täällä töitä tehdä, mekaanikko Bennet Lucas sanoo.

Bennet Lucas

- Tämä on tiimipeliä mekaanikkojen, työnjohdon, palvelutuotemyyjien, myyjien ja koko Volvo-organisaatiossa työskentelevien välillä. Me pyrimme antamaan mahdollisimman hyvää asiakaspalvelua, pitää asiakkaat tyytyväisinä ja pelaamme kaikki yhteen maaliin, työnjohtaja Camilla Andersson kiteyttää.

Camilla Andersson