Kuljetus

TAVO Oy avasi raskaan kaluston varaosamyymälän Turkuun

Raskaan kaluston varaosien ja tarvikkeiden maahantuontiin sekä tukku- ja vähittäismyyntiin erikoistunut TAVO Oy on avannut myymälän Lietoon palvelemaan Varsinais-Suomen alueen tarpeita. TAVO Turku on Tampereella vuonna 1976 toimintansa aloittaneen yrityksen kuudes toimipaikka. Muut myymälät sijaitsevat Seinäjoella, Vaasassa, Oulussa ja Jyväskylässä.

TAVO Turku myymälä

Uusi myymälä sijaitsee Liedossa osoitteessa Avantintie 11. - Olemme jo pidempään etsineet tarpeisiimme sopivaa liiketilaa Turun seudulta. Avantin alue vastaa hyvin tarpeisiimme. On iso etu, että sieltä löytyy paljon alaamme liittyviä toimijoita, kertoo TAVO Oy:n myyntipäällikkö Marko Äikäs.

- TAVO Turku täydentää erinomaisesti myymäläverkostoamme. Voimme nyt palvella sekä tämänhetkistä että uutta asiakaskuntaamme Länsi-Suomen alueella yhä paremmin, kun olemme paikan päällä tarjoamassa palvelujamme raskaan liikenteen ammattilaisille.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Myymälästä löytyy kattava perusvarasto, jota mukautetaan ja kehitetään asiakaskunnan tarpeiden perusteella.

- Lähdemme liikkeelle Turun myymälässä seitsemän ammattilaisen tiimillä, joista viisi vastaa myynnistä ja kaksi varastotoiminnoista. Ammattitaitoisen ja asiantuntevan henkilöstön saaminen antaa hyvän lähtökohdan toiminnan aloittamiseen, sanoo Äikäs. Uuden myymälän avajaisia vietetään myöhemmin kevään aikana.