Kuljetus

SISU-alkuperäisvaraosien jakelu TAVO Oy:lle

Sisu Auton varaosatoimintoja koskevan asiakaspalvelun ja varaosien saatavuuden kehittämiseksi Oy Sisu Auto Ab ja TAVO Oy ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaisesti SISU-alkuperäisvaraosien jakelutoiminnasta vastaa 9.9.2019 lähtien TAVO Oy.

- Sisu Auton kuorma-autotuotannon jo vuosia jatkunut kasvu sekä markkinaosuuden vahvistuminen ovat tuoneet mukanaan kasvavat huolto- ja varaosavirrat, jotka antavat entistä paremmat mahdollisuudet SISU-huoltoverkoston varaosapalvelujen kehittämiseen, toteaa Sisu Auton toimitusjohtaja Petri Kananen.

TAVO Oy (Tampereen Autovaraosa) on vahvasti kasvava, ripeä ja palveleva raskaan kaluston varaosien maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiin keskittynyt, vuonna 1976 toimintansa aloittanut kotimainen perheyritys. TAVO Oy työllistää runsaat 60 alan ammattilaista toimipisteissään Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa ja Oulussa.

- TAVO:lla on jo ennestään pitkä ja vahva kokemus SISU-varaosista ja SISU-asiakkaiden palvelemisesta, mikä luo pohjan huippulaatuisen SISU-brändiä vastaavan palvelun kehittämiseksi, kertoo TAVO Oy:n toimitusjohtaja Tapio Korpinen.

Suomessa SISU-jälkimarkkinointiverkoston muodostavat jatkossa varaosajakelutoiminnasta vastaava TAVO Oy sekä Sisu Auton valtuuttamat huoltokorjaamot, jotka käsittävät mm. Veho Oy Ab:n, Raskone Oy:n,
E. Hartikainen Oy:n, Askolan Auto- ja Konekorjaamo Oy:n, Merilapin Ajoneuvohuolto Oy:n, KM Huoltopalvelut Oy:n, Jaresko Oy:n ja Karjalan Yhdistelmäjarrut Oy:n huoltopisteitä.