Tapahtumat

Power Truck Show’n 20. juhlatapahtuma elokuussa

Power Truck Show juhlistaa tänä vuonna kahdettakymmenettä tapahtumaa, joka on vuosien saatossa on kasvanut yhdeksi arvostetuimmista ja näyttävimmistä autonäyttely- ja kuljetusmessutapahtumista Euroopassa. Power Truck Show järjestetään Alahärmässä, PowerPark huvipuiston alueella, 9.-10.8.2024. Tapahtuman odotetaan tekevän tänä vuonna kävijäennätyksen.

Power Truck Show
Tämän vuoden juhlatapahtumaan odotetaan ennätysmäärää kävijöitä. Kuva: Tomi Taivainen

Euroopan kovimmat rakennetut autot Power Truck Show’ssa

Torstaina rekkaconvoyn mukana Hämään saapuu Euroopan näyttävimmät rakennetut ja kustomoidut ajoneuvot. Nämä Show Truckit tuovat Power tapahtumaan läpileikkauksen tämän hetken huippuunsa rakennetuista autoista. Autonäyttelyyn on osallistumassa satoja erikoismaalattuja ja rakennettuja autoja, kaikkiaan noin 600.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Yksi erikoisuus saapuu tänä vuonna Ranskasta, kun Transports Beau tuo näyttelyyn ”Transformers” teemalla rakennetun Scanian. Satojen raskaan kaluston ajoneuvojen valikoimasta löytyy jokaiselle ihailtavaa. Kotimaisten huippunimien lisäksi mukana on esimerkiksi ruotsalaisen kustomointikuninkaan Sven-Erik Bergendahlin Svempas-osasto. Lisäksi autoja on tulossa mukaan Norjasta, Hollannista, Slovakiasta ja Englannista. Mukana on myös veteraaniautojen näyttelyalue, jenkkirekat, hyötykäyttöön rakennetut siistit ajoneuvot sekä pakettiauto- ja henkilöautoluokat.

rekkaconvoy
Rekkaconvoy saapuu Härmään torstaina 8. elokuuta. Kuva: Lina Ede

Kuljetusalan ammattilaiset kohtaavat

Power Truck Show’n Kuljetusmessut 2024 on merkittävä kuljetusalan ammattimessutapahtuma. Messuosastot ovat tehneet hyvin kauppansa ja mukana on monipuolinen tarjonta kuljetusalan toimijoista. - Yhdessä näytteilleasettajien kanssa luomme jälleen mielenkiintoisen kattauksen kuljetusalan toiminnasta, Hannele Loukasmäki PTS Messut Oy:stä kertoo.

Power Truck Show’n kuljetusmessuilla panostetaan kuljetusalan yritysten tuotteiden ja palveluiden näkyvyyteen. Mukana on yli 150 messuosastoa ja esillä on alan uusimmat innovaatiot ja palvelut. Samalla tapahtuma mahdollistaa verkostoitumisen ja ammatillisen kehittymisen. Viihteellinen ammattimessutapahtuma tarjoaa mielenkiintoisia esittelyitä, työnäytöksiä sekä ohjelmaa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kuljetusmessuilla on käsitelty myös ajankohtaisia aiheita ja tänä vuonna seminaarin aiheena on ”Lisää nuoria kuljetusalalle”. Seminaarissa paneudutaan siihen, miten nuoria saadaan houkuteltua yrittäjiksi sekä kuljettajiksi. Seminaari on perjantaina 9.8.2024 kello 13.00 Palace Areenan Magnum elokuvateatterissa.

Power Truck Show
Messuosastoja tämän vuoden tapahtumassa on yli 150 ja rakennettuja autoja noin 600.

Amerikkalainen Show Man Bruce Wilson Härmään

Bruce Wilson on yhdysvaltalainen somepersoona, joka on tuttu monelle rekka-aiheisista YouTube-videoista. Brucen videoissa näkyviä näyttäviä rekkaburnouteja on luvassa tämän vuoden Power Truck Show’ssa, sillä mies on luvannut tuoda paikalle kumin polttoon rakennetun Scanian. Lisäksi hän ajaa pullingia ja on tavattavissa meet&greet-tapahtumassa kumpanakin päivänä.

Bruce Wilson
YouTubesta tuttu Bruce Wilson tulee Härmään tekemään rekkaburnouteja.

Motorshow’ta, musiikkia ja lasten ohjelmaa

Monipuolinen ohjelmatarjonta tarjoaa kävijöille elämyksiä ja jännittäviä hetkiä. Driftingin kuumat nimet kuten Kaukonen, Black Smoke Racing ja Niemi-Korpi esittelevät vauhdin hurmaa karting radan drifting-näytöksessä. Härmä Pullingin järjestämä tractor ja truck pullingin SM-osakilpailu tuo jännitystä. Lisäksi mukana on Freestyle Motocrossin ammattilainen Sebastian Westberg. Perinteinen pienoismallinäyttely löytyy Palace Areenalta, jossa on esillä noin 100 pienoismallia. Uudelta U3-alueen tapahtumapaikalta karting radan B-katsomon takaa löytyy Joa Hindrenin Trial Show, rc-työkoneiden näytösalue sekä lasten liikennekaupunki. Lisäksi lapsia ilahduttavat Ti-Ti Nalle ja Riitta sekä muut nallet ja taikuri Tuomas Seikkulan maaginen esitys. Musiikista vastaavat jyväskyläläinen Grainville Train sekä Mika Peltoniemi Orchestra. Alueella on lisäksi paljon muuta pienempää erikoisohjelmaa, joka tekee Power Truck Show’sta erityisen tunnelmaltaan.

Transformers, Transports Beau
Transports Beau tuo näyttelyyn ”Transformers” teemalla rakennetun Scanian Ranskasta. Kuva: Xavier Stéfaniak