Metsäkoneurakointi

Myllyn Mies kasvaa ja investoi

Monesta firmasta käytetään termiä monialayritys, mutta viitasaarelainen Myllyn Mies Oy on sitä aidosti. Toiminta on alkanut puukaupan parissa ja se muodostaa edelleen kasvavan selkärangan firmalle, joka vuosien saatossa on laajentanut toimintaansa mm. rakennusmateriaalien, metsästystuotteiden ja renkaiden myyntiin. Myllyn Mies itse, yrittäjä Terho Hakkarainen, kertoo että tavoite on kasvaa myös jatkossa. Konkreettisena osoituksena tästä ovat tuoreet investoinnit haketerminaalin laajennukseen sekä kalustoon.

Claas Xerion 4200 Track VC-traktori MusMax 11-hakkuri
Haketusnäytöksessä esiteltiin A-Haketus Oy:n uusinta hakkurikalustoa, Claas Xerion 4200 Track VC-traktoria MusMax 11-hakkurilla.

2020-luvun alusta yrityksen liikevaihto on kasvanut yli miljoonalla eurolla kolme peräkkäistä vuotta, kannattavuudesta tinkimättä. Nykyisin metsäpäällikkönä toimiva Emma-Sofia Jutila tuli taloon kolme vuotta sitten ostajaksi.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.