Metsäteollisuus

Pinomaticilta liimapalkkilinjan mekanisointi Pohjois-Amerikkaan

Pinomatic Oy laajentaa markkinoitaan ja toimittaa osaamistaan Pohjois-Amerikan markkinoille. Pinomatic toimittaa liimapalkkilinjan ja lajittelulinjan syötön mekanisoinnit puurakentamiseen erikoistuneelle Element5:lle Kanadaan. Toimituksessa korostuvat pitkälle automatisoitu tekniikka ja linjan joustavuus. Hasslacher konserni hankki osuuden Element5:stä ja tuotanto toimii Euroopan ohella myös Pohjois-Amerikan markkinoilla.

Pinomatic
Kauhajokelainen Pinomatic Oy suunnittelee, valmistaa ja käyttöönottaa tuotantolinjoja ja laitteita mm. painumattoman hirren-, liimapalkin- ja CLT:n tuotantoon sekä LVL- ja vaneriteollisuuteen.

Element5 on modernien puurakennusten suunnitteluun, valmistukseen ja kokoonpanoon erikoistunut massiivipuutavaran tuottaja. Uusi tuotantolaitos valmistaa CLT-levyä ja liimapalkkia Pohjois-Amerikan markkinoille ja laitos sijaitsee lähellä Torontoa.

Viime vuosien jatkuvan kehitystyön ansiosta Pinomatic on onnistunut kasvattamaan viennin osuutta laajentamalla markkinoita maantieteellisesti uusille alueille. Liimapalkkitehtaan toimitus tuo uusia mahdollisuuksia Pohjois-Amerikan markkinoille ja on jälleen yksi askel eteenpäin. Tänä päivänä Pinomaticilla on asiakkaita 21 maassa ympäri maailman.

Pinomatic