Metsäkoneurakointi

Vieremällä valmistui 14 000. PONSSE

Ponssella luovutettiin keskiviikkona 30.1.2019 asiakkaalle 14 000. Vieremällä valmistettu metsäkone. Uruguayhin toimitettavan koneen valmistuminen juhlisti samalla myös Ponssen onnistunutta tehdaslaajennusta.

Juhlan kohteena ollut PONSSE Elephant King valmistui Ponssen uudelta tuotantolinjalta, joka otettiin käyttöön viime syksynä. Tehdaslaajennuksen viimeinen vaihe valmistui vuoden alussa, kun Vieremän tehtaalla otettiin käyttöön uusi nostureiden kokoonpanolinja.

Koneen valmistuminen juhlistaa samalla myös Ponssen onnistunutta tehdaslaajennusta. Viime vuoden alussa tehtaalla valmistui 13 000. PONSSE-metsäkone samalla kun tehdaslaajennuksella vietettiin harjannostajaisia. Mittava investointi kasvatti tehtaan pinta-alan neljään hehtaariin ja uudisti täydellisesti tehtaan kokoonpano- ja varastotoiminnot. Muutos oli laajuudeltaan ja vaikuttavuudeltaan suuri ponnistus kaikilta tuotannon työntekijöiltä. Nyt muutos on saatettu loppuun ja Ponssen tehdas on erinomaisessa iskussa sekä turvallisuuden, tuottavuuden kuin joustavuudenkin osalta.

Ponssen toimintaa Uruguayssa

14 000. PONSSE on Ponssen kuormatraktorimalliston suurin malli. PONSSE Elephant King on varustettu uudella, kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin suunnitellulla PONSSE K121-nosturilla. Kone aloittaa matkansa Pohjois-Savon pakkasista Uruguayn kesähelteisiin tällä viikolla ja se tulee korjaamaan puuta UPM Uruguayn istutusmetsissä paikallisen sellutuotannon tarpeisiin. UPM Uruguay on ollut Ponssen Full Service –asiakas vuodesta 2014 alkaen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ponsse aloitti toimintansa Uruguayssa vuonna 2007 ja uusi huoltopalvelukeskus avattiin vuonna 2017. Paikallisesta asiakastuesta vastaa Ponssen tytäryhtiö Ponsse Uruguay, jonka vetovastuussa toimii toimitusjohtaja Martin Toledo. Yhtiön palveluksessa on 96 ponsselaista. Uruguayssa puuta korjataan lähes yksinomaan nykyaikaisella ja ympäristöystävällisellä tavaralajimenetelmän puunkorjuukalustolla.

- Uruguayssa paikallisen henkilökuntamme toiminta asiakassuhteissa, sitoutumisessa ja yhtiön kehittämisessä on vertaansa vailla. Pitkäjänteisyyttä vaativalla alalla Ponsse Uruguay on luonut verraten lyhyessä ajassa korkealaatuisen palvelutason, johon asiakkaamme luottavat, kertoo Ponsse Oyj:n myynti- ja markkinointijohtaja Jarmo Vidgrén.