Metsäkoneurakointi

Timo Savornin on nimitetty Euroopan ja Pohjois-Amerikan alueiden Area Marketing and Communications Manager tehtävään Ponsselle

Timo Savornin on nimitetty Ponsse Oyj:n Euroopan ja Pohjois-Amerikan alueiden Area Marketing and Communications Manager tehtävään 5.8.2024 alkaen. Tehtävässään Savornin kuuluu myös globaaliin jälleenmyyjäverkoston kehittämistiimiin. Tehtävässään Timo Savornin vastaa markkinoinnin, viestinnän ja jälleenmyyjäviestinnän kehittämisestä ja johtamisesta sekä jälleenmyyjä verkoston kehittämisestä globaalisti.

Timo Savornin

Timo Savorninilla on 15 vuoden kokemus Pohjois-Amerikan aluepäällikkönä sekä myynti- ja markkinointijohtajana useiden harvesteripäävalmistajille, viimeisimpänä Nisula Forest Oy. Hän on työskennellyt myös harvesteri- ja kuormatraktorin kuljettajana Suomessa ja Ranskassa. Savorninilla on metsätalousinsinöörin sekä metsäkoneenkuljettajan tutkinnot.

Tehtävässään Timo Savornin työskentelee Suomessa käsin ja raportoi Jussi Hentuselle, Aluejohtaja Aasia ja Sales Excellence.

Timo Savornin