Ajankohtaista

Jouni Kummala on nimitetty Veholla Suomen Hyötyajoneuvoliiketoiminnan johtajaksi

Jouni Kummala on nimitetty Veho Oy:lle Suomen Hyötyajoneuvoliiketoiminnan johtajaksi 10.6. alkaen. Keskeisiä fokusalueita Suomen hyötyajoneuvoliiketoiminnan kehittämisessä ovat asiakaskokemuksen ja kannattavuuden parantaminen, palvelukehitys sekä tiiviit yhteistyösuhteet päämiesten ja sidosryhmien kanssa. Kummalan tehtävänä on myös varmistaa, että toiminta on linjassa yhtiön arvojen ja tavoitteiden kanssa sekä edistää henkilöstön hyvinvointia ja työssä viihtymistä.

Jouni Kummala

- Jounilla on laaja kokemus toimialastamme, erinomainen asiakastuntemus sekä vahva tausta myynnistä. Hänellä on hyvät suhteet päämiehiin ja vahva sitoutuminen henkilöstön hyvinvointiin ja johtamiseen. Hänen osaamisensa ja kokemuksensa auttavat meitä vahvistamaan asemaamme markkinoilla, toteaa Veho Groupin toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen.

Juha Ruotsalainen

Aiemmin Kummala on toiminut Vehossa muun muassa kuorma-automyynnin ja huollon esihenkilö- ja johtotehtävissä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Veho on syventänyt asiakaslähtöistä sitoutumistaan palvelemaan paremmin asiakkaidensa moninaisia tarpeita vuoden 2022 alusta lähtien, kun yhtiö otti käyttöön mallin, jossa hyötyajoneuvot ja henkilö- ja pakettiautot ovat dedikoituneet omiksi liiketoimintayksiköikseen.

- Nyt toteutetulla nimityksellä pyritään luomaan yhä paremmat edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Markkinatilanne on haastava, mutta uskomme, että hyvällä yhteishengellä ja -työllä voimme saavuttaa tavoitteemme olla markkina-alueemme mukautuvin ja lisäarvoa tuottavin kumppani kestävän kuljetuksen edistämisessä. Lämpimät onnittelut Jounille uudessa tehtävässä, Ruotsalainen toteaa.

Jouni Kummala
Aiemmin Kummala on toiminut Vehossa muun muassa kuorma-automyynnin ja huollon esihenkilö- ja johtotehtävissä.

Veho on 1939 perustettu Mercedes-Benz ajoneuvojen maahantuoja ja liikkumispalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia liikkumisen palveluita ja kuljetusratkaisuja henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Toimimme Ruotsissa, Suomessa sekä kaikissa Baltian maissa. Vehon palveluksessa työskentelee yhteensä n. 2200 henkilöä.