Kuljetus

Sisun erikoisosaaminen esillä kuljetusnäyttelyssä

Sisu Auto tuo Kuljetus-Logistiikka 2019 messuilla näytille laajan valikoiman tuotteistoaan ja huippuosaamistaan, kuten viimeisintä hybriditeknologiaa, erikoisajoneuvoja ja niihin liittyviä teknisiä ratkaisuja. Malliston laajentuminen, vahvistunut markkina-aseme ja vientiin tähtäävä strategia on nähtävissä ja koettavissa Sisunn osastoilla.

Sisäosastolla 6D20 pääset tutustumaan huippulaadukkaaseen ja vaikuttavaan Sisu Polar -mallisarjan maansiirtoon ja raakapuunkuljetuksiin suunniteltuihin kuorma-autoihin.

Ulko-osasto UP5 on varattu vaativiin erikoiskäyttöihin suunnatuille ajoneuvoille, joista esimerkkinä raskas hinausauto ja 8x8 vetotavalla varustettu ratatöihin suunniteltu nosturiauto.

Sisu Polar Super 10x6 kaivosauto ensimmäistä kertaa näyttelyssä

Erikoisajoneuvojen vientimarkkinoille suunnattu raskaaseen maansiirtoon suunniteltu Super mallisto näyttäytyy nyt suurelle yleisölle.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Olemme ylpeitä saadessamme esitellä tämän ajoneuvon teknisiä ratkaisuja ja vaikuttavia suorituskykyarvoja. Alustaltaan, rengastukseltaan, jousitukseltaan ja runkorakenteiltaan normaalia Polar mallistoamme raskaampi aina 45 tonnin hyötykuorman kantava kaivosauto 10x6 vetotavalla on vaikuttava näky, Sisulta kerrotaan.

Auton varustukseen kuuluvat mm. kolmen vetävän akselin teli ohjautuvalla viimeisellä akselilla sekä jousituksen älykkäät, mutta yksinkertaiset ratkaisut akselipainojakauman tasaamiseen vaihtelevissa ajo-olosuhteissa.