Kuljetus

Suvanto Trucksin uuden kaluston valikoima laajenee Sisulla

Käytetyn raskaan kaluston myyjänä tunnettu Suvanto Trucks hakee yhä vahvempaa jalansijaa myös uuden kaluston myynnissä. Yhtiö on solminut jälleenmyyntisopimuksen suomalaisen Sisu-kuorma-autojen kanssa ja Suvanto edustaa yksinoikeudella Sisu-kalustoa Varsinais-Suomen alueella.

Suvanto Trucks ilmoitti aiemmin tänä vuonna, että se aloittaa DAF-kuorma-autojen myynnin Suomessa ja Ruotsissa. Nyt yhtiön valikoima laajenee Karjaalla raskasta kalustoa valmistavan Sisun autoilla.

-Sisu tarjoaa erinomaisen raskaan kaluston valikoiman metsätalouden ja tie- ja kivirakentamisen tarpeisiin, ja nämä alat ovat merkittäviä Varsinais-Suomessa. Sisun kaluston ansiosta voimme olla yhä kokonaisvaltaisempi raskaan kaluston kumppani, Suvanto Trucksin toimitusjohtaja Timo Lahtinen sanoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Sisu-Auton toimitusjohtaja Petri Kananen kertoo, että Varsinais-Suomi on perinteisesti ollut yhtiölle vahva markkina-alue.

-Olemme aiemmin hoitaneet myyntiä Varsinais-Suomen alueella itse, mutta halusimme nyt lähteä hakemaan kasvua yhdessä paikallisen toimijan kanssa. Tavoitteenamme on entisestään kasvattaa Sisun markkina-asemaa alueella, Kananen toteaa.

Sisu-auto on tienhoitoautoissa Suomen johtava toimija ja kolmen suurimman joukossa maansiirto- ja puuautoissa.

-Asiakkaita lähellä oleminen on meille tärkeä arvo, ja siksi haluamme tuoda myyntimmekin likemmäs varsinaissuomalaisia. Etunamme on se, että tehtaamme sijaitsee lähellä asiakkaitamme, tunnemme paikalliset vaatimukset raskaille ajoneuvoille ja tuotamme ajoneuvot yksivaiheisina, tehdasvalmiina laadukkaina kokonaisuuksina, Kananen sanoo.

Sisu-Auto on alan voimakkaasta kilpailusta huolimatta onnistunut kasvamaan Suomessa vuodesta 2015 lähtien.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Vaikka rakentamisen suhdanteet ovat toistaiseksi kääntyneet laskuun, uskon brändimme kykyyn kasvattaa markkinaosuuttaan. Samalla teemme vahvaa työtä viennin kasvattamiseksi kaikilla liiketoiminta-alueillamme, Kananen sanoo.

Suvanto Trucks Oy avasi syyskuun alussa toimipisteen Ruotsin Helsingborgissa. Suvanto Trucks on Suomen suurin itsenäinen raskaan kaluston kauppias, jonka liikevaihto oli vuonna 2018 liki 50 M€ ja myytyjen yksiköiden kokonaismäärä yli 1 100. Suomessa sillä on toimipisteet Turussa ja Tampereella.