Metsäkoneurakointi

Nisula Forest Oy ensimmäisenä hakkuupäävalmistajana SSAB:n Hardox In My Body -ohjelmaan

Nisula Forest Oy:n ja SSAB:n yhteistyö syvenee, kun Nisula liittyi mukaan Hardox In My Body -ohjelmaan tammikuussa 2017. HIMB ohjelmaan voi liittyä yritys omalla tuotteellaan, kun tuotteen pääkomponentit on valmistettu Hardox-kulutusteräksestä sen parhaimmat ominaisuudet hyödyntäen.

Hardox-kulutusteräksille tyypillisiä käyttökohteita ovat kovalle kulutukselle altistuvat osat koneissa ja laitteissa. Perinteisesti Hardox-terästä onkin käytetty maanrakennuslaitteissa, mutta materiaalin hyödyt on nykyään valjastettu monen eri toimialan käyttöön. Tästä hyviä esimerkkejä ovat Nisula Forest Oy:n innovatiiviset puutavarakourat, energiakourat ja hakkuupäät, jotka on suunniteltu kovaan käyttöön.

- Tuotteiden laatu ja pitkä elinkaari ovat meidän suunnittelussa ykkösasemassa. Käytännön läheinen suunnittelu, laadukkaat valmistusmateriaalit sekä valmistusmenetelmät takaavat sen, että asiakas voi turvallisin mielin investoida Nisula -tuotteeseen. Kun kokonaisuus on laadukas, se takaa tuotteelle hyvän jälleenmyyntiarvon. Myös 20 000 tuntia hakatut vaihtokourat kunnostetaan ja myydään eteenpäin, kertoo Esa Nisula Nisula Forest Oy:stä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Pitkän historian omaava perheyhtiö Nisula Forest Oy on perustettu vuonna 1978 toimialanaan koneellinen puunkorjuu. Omien metsäkoneiden käytöstä hankitun tiedon pohjalle rakentuu nykyinen osaaminen metsäkoneissa ja niiden laitteiden valmistuksessa. Kehitystyötä on tehty aivan yhtiön alkutaipaleelta saakka. Ensimmäisen ajokoneen Nisula valmisti omaan käyttöön 1978, ja 80-luvulla kehitystyö laajeni prosessointilaitteisiin ja nostureihin. Useiden yhteistyöhankkeiden kautta kehitystyö johti oman myyntiverkoston perustamiseen vuonna 2005.

- SSAB:n erikoisterästen innovatiivinen käyttö loppuasiakkaan korkeiden vaatimusten täyttämiseen on parasta yhteistyötä, jota voimme asiakkaamme kanssa tehdä. On hienoa tehdä yhteistyötä laadukkaiden tuotteiden valmistajan kanssa ja pyrkiä jatkuvasti ylittämään asiakkaan ja loppuasiakkaan odotukset, sanoo Erno Sivonen SSAB Special Steels – divisioonan myynnistä.